Libnet.ro
UNICEF

15:45

Schimbare la conducerea Senatului: Niculae Badalau, inlocuit de Adrian Tutuianu ca vicepresedinte

Hotnews Hotnews,
 Schimbare la conducerea Senatului: Niculae Badalau, inlocuit de Adrian Tutuianu ca vicepresedinte

Senatorul Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, a fost inlocuit cu senatorul Adrian Tutuianu in functia de vicepresedinte al Senatului, in cadrul sedintei grupului senatorial al PSD de miercuri la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, au declarat surse din partid pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Schimbare la conducerea Senatului: Niculae Badalau, inlocuit de Adrian Tutuianu ca vicepresedinte. Badalau ramane fara functie

Senatorul Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, a fost inlocuit cu senatorul Adrian Tutuianu in functia de vicepresedinte al Senatului, in cadrul sedintei grupului senatorial al PSD de miercuri la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, au declarat surse din partid pentru HotNews. ro.

Pedepsit ca l-a contrazis pe Daddy? Niculae Badalau si-a pierdut functia de vicepresedinte al Senatului

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, a fost inlocuit de Adrian Tutuianu, fostul ministru al Apararii, in functia de vicepresedinte al Senatului, informeaza HotNews, care citeaza surse di.

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, e absent de la votul pentru investirea Guvernului Dancila

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si senator, a fost declarat absent la votul din Parlament pentru investirea Guvernului Dancila. El a fost strigat de chestorul Senatului si declarat absent. Badalau este autorul unei scrisori critice la adresa lui Liviu Dragnea in urma cu doua saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )