Libnet.ro
UNICEF

12:15

Surse: Ilie Bolojan si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Adevărul Adevărul,
Surse: Ilie Bolojan si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Liberalul Ilie Bolojan si-a inaintat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL, au precizat surse politice pentru Adevarul. Potrivit acestora, Bolojan a explicat faptul ca nu vrea sa neglijeze Primaria Oradei, in conditiile in care functia din cadrul conducerii PNL ar presupune prezenta sa mai mult la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Ilie Bolojan si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Liberalul Ilie Bolojan si-a inaintat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL, au precizat surse politice pentru Adevarul. Potrivit acestora, Bolojan a explicat faptul ca nu vrea sa neglijeze Primaria Oradei, in conditiile in care functia din cadrul conducerii PNL ar presupune prezenta sa mai mult la Bucuresti.

Demisie la vrful PNL. Ilie Bolojan a renuntat la functia de prim-vicepresedinte al partidului

Ilie Bolojan a demisionat din functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice al PNL. Primarul municipiului Oradea spune ca vrea sa se concentreze pe proiectele Primariei Oradea.

UPDATE Procurorul care supervizeaza ancheta privind amestecul Rusiei n alegerile din 2016, Rod Rosenstein, nu si-a dat demisia si ar urma sa se vada joi cu Donald Trump

Procurorul general adjunct, Rod Rosenstein, cel care-l supervizeaza pe procurorul special Robert Mueller - care se ocupa de ancheta privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, este in continuare in functie, dupa ce presa americana a informat ca acesta ar urma sa-si dea demisia, relateaza Reuters. Rosenstein ar urma sa aiba o intalnire cu Donald Trump joi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )