Libnet.ro
UNICEF

18:00

Turcia: Starea exceptionala este ridicata din 18 iulie

Hotnews Hotnews,
 Turcia: Starea exceptionala este ridicata din 18 iulie

Propunerea legislativa privind modificarea unor acte normative in cadrul luptei impotriva organizatiilor teroriste a fost prezentata Marii Adunari Nationale a Turciei /Parlamentul/. Bulent Turan, vicepresedinte al grupului parlamentar al AKP Partidul Justitie si Dezvoltare, aflat la putere- n. red. ) a afirmat Starea exceptionala se ridica pe 18 iulie. Punct, potrivit presei turce, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Din 18 iulie, ziarul Adevarul vine cu trei noi romane thriller

Ziarul Adevarul va aduce trei romane thriller, pline de suspans, in care protagonistii luptei impotriva raului devin oameni de rand, profesori sau profesionisti in investigatii criminale.

Turcia: starea de urgenta, ridicata la doi ani de la presupusul puci

Autoritatile turce vor ridica in noaptea de miercuri spre joi starea de urgenta instituita acum doi ani dupa un presupus puci urmat de epurari, transmite AFP.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Ai starea potrivita pentru a analiza la rece situatia in care te afli si, pentru ca nu apare nimic care sa te perturbe, sa te irite sau sa-ti dea calmul pe.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Varsator - Este o zi excelenta pentru un dialog constructiv, deoarece ai si o minunata capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis si la obiect, ca sa fi.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Leu - Incearca sa privesti oamenii dintr-o perspectiva mai toleranta, mai blanda, fara sa tot gasesti nod in papura la oricine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Pesti - Ai tendinta de a te comporta nepoliticos cu oameni mai in varsta care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multa consideratie din partea ta.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Esti mult prea atasat de trecut, dar in loc sa scoti de la naftalina amintirile placute si stimulative, care sa te incarce acum de curaj si incredere,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Sagetator - Viitorul ti se prezinta acum intr-o lumina noua, de parca ti s-au largit orizonturile, mintea ti s-a luminat, inima ti s-a umplut de optimism, si.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Pornesti intr-o noua aventura, dar lucrul pe care il apreciezi cel mai mult e ca esti insotit de persoane care pot pune si ele umarul la ceea ce doresti.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 18 IULIE 2018 pentru Zodia Balanta - Nu te poti baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: ca va fi langa tine cand ai nevoie, ca iti va face un anumit serviciu atunci cand il.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )