Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vicepresedinte PNL: Daca UDMR nu voteaza, Guvernul Dancila nu trece. Mai multi parlamentari PSD si ALDE vor absenta

Hotnews Hotnews,
 Vicepresedinte PNL: Daca UDMR nu voteaza, Guvernul Dancila nu trece. Mai multi parlamentari PSD si ALDE vor absenta

Vicepresedintele PNL Florin Roman a declarat, vineri, ca daca UDMR nu va vota pentru investirea Guvernului nu se va intruni numarul necesar de voturi, deoarece exista parlamentari PSD si ALDE care vor absenta de la sedinta, precizand ca PNL poarta deja discutii individuale cu astfel de alesi din coalitia de guvernare. continuă pe Hotnews

Daca UDMR nu voteaza, Guvernul Dancila nu trece. Mai multi parlamentari PSD si ALDE vor absenta

UDMR va decide soartea noului guvern! Cel putin asa sustine vicepresedintele PNL, Florin Roman, care afirma ca mai multi parlamentari PSD si ALDE vor absenta de la votul de investitura de luni, iar cele doua pa.

Surse: Ministrii-surpriza din Guvernul Dancila. PSD merge si pe mana unui tehnocrat

Rodica Nassar la Sanatate, Ecaterina Andronescu la Educatie, Razvan Cuc la Transporturi si George Ivascu la Cultura sunt noii ministri pe care ii pregateste PSD pentru Guvernul Dancila. De asemenea, Sevil Shahideh ar putea prelua functia de secretar general al Guvernului. in rest, ALDE nu schimba pe nimeni. Decizia oficiala va fi anuntata vineri, dupa Comitetul Executiv al PSD.

Gabriela Firea propune infiintarea unei noi institutii in Guvernul Dancila: secretariatul de stat Bucuresti

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a propus sa se infiinteze un departament pentru dezvoltarea Bucurestiului in cadrul Ministerului Dezvoltarii din guvernul Dancila, potrivit unor surse citate de Hotnews . Firea a confirmat pentru.

Ce spun liderii UDMR despre Viorica Dancila, premierul desemnat: Nu o cunoastem, nu am stat de vorba eu cu ea, niciodata. Vom lua o decizie

Parlamentarii UDMR se vor intalni pe 29 ianuarie, in grupurile reunite, pentru o decizie privind sustinerea in Parlament a cabinetului Vioricai Dancila.

PSD se reuneste vineri pentru a stabili noii ministri din guvernul Dancila. Conducerea Parlamentului stabileste vineri calendarul pentru investirea cabinetului

Birourile permanente ale parlamentului se reunesc in sedinta vineri pentru a stabili calendarul investirii guvernului condus de Viorica Dancila, al treilea al coalitiei PSD-ALDE, de la ora 15. La ora 11. 00, Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili noii ministri din guvernul Viorica Dancila.

Ce poate face Dragnea cu guvernul Dancila

Cu Viorica Vasilica Dancila in postul de premier, Carmen Dan la interne, Tudorel Toader la justitie si Paul Stanescu la Dezvoltare, liderul PSD Liviu Dragnea a luat puterea pe persoana fizica. Are in sfarsit ocazia sa faca tot ce n-a reusit, vorba lui Stefanescu, pentru ca poate. Abia acum poate, teoretic, sa-si rezolve unele probleme apasand cu degetul premierului butonul nuclear numit OUG. Sigur, in aparenta a iesit din reduta Teleorman si a mai impartit puterea in partid, dar nu pretentiile baronilor il macina pe el. Cu totul altceva ii ocupa mintea.

Guvernul Dancila, investit pe REPEDE iNAINTE. Cand va fi votat de Parlament

Viorica Dancila a anuntat vineri lista completa a ministrilor care vor face din Cabinetul condus de ea si se pare ca noul Guvern va fi investit pe repede inainte. Noii ministri vor fi audiati.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )