Libnet.ro
UNICEF

21:32

VIDEO Scandal n Camera Deputatilor. PNL a propus revocarea lui Dragnea si a lui Iordache. PSD nu a supus la vot / Opozitia sustine ca Dragnea a fost revocat dupa un vot condus de un vicepresedinte PNL de la tribuna, cu microfonul taiat / Turcan: Majorita

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scandal n Camera Deputatilor. PNL a propus revocarea lui Dragnea si a lui Iordache. PSD nu a supus la vot / Opozitia sustine ca Dragnea a fost revocat dupa un vot condus de un vicepresedinte PNL de la tribuna, cu microfonul taiat / Turcan: Majorita

Sedinta de marti a plenului Camerei Deputatilor a fost una marcata de scandal. PNL a cerut la inceputul acesteia introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Iordache, cel care conducea sedinta, a refuzat sa supuna la vot propunerile PNL afirmand ca acestea sunt neregulamentare. Au urmat luari de cuvant timp de o ora si jumatate si certuri pe tema regulamentului. Miscarea PNL a fost o incercare de a testa voturilor celor de la PSD-ALDE, dupa ce cei din coalitie au ramas fara doua voturi necesare pentru a avea majoritatea, ca urmare a plecarii a patru deputati PSD la partidul lui Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Scandal in plenul Camerei Deputatilor. PNL forteaza revocarea lui Dragnea, Iordache suspenda sedinta

Dupa ce coalitia PSD-ALDE a ramas fara majoritate in Camera Deputatilor prin plecarea mai multor deputati la partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, opozitia a decis sa faca un test, cerand miercuri introducerea pe ordinea de zi a hotararilor de.

LIVE VIDEO Text Scandal n Camera Deputatilor. PNL a propus revocarea lui Dragnea si a lui Florin Iordache / Iordache a refuzat sa supuna la vot. Turcan: Putem intra n greva parlamentara / Sedinta a fost suspendata

Sedinta de marti a plenului Camerei Deputatilor a fost una marcata de scandal. PNL a cerut la inceputul acesteia introducerea pe ordinea de zi a unor proiectele de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Iordache, cel care conducea sedinta, a refuzat sa supuna la vot propunerile PNL afirmand ca acestea sunt neregulamentare. Au urmat luari de cuvant timp de o ora si jumatate si certuri pe tema regulamentului. Miscarea PNL a fost o incercare de a testa voturilor celor de la PSD-ALDE, dupa cei din coalitie au ramas fara doua voturi necesare pentru a avea majoritatea, ca urmare a plecarii a patru deputati la partidul lui Victor Ponta.

Florin Iordache, dupa scandalul din Camera Deputatilor: Opozitia a adoptat un simulacru de hotarare. Cand am vrut sa facem un vot, si-au scos cartelele si au plecat (VIDEO)

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a prezentat, miercuri, propria versiune asupra a ceea ce s-a intamplat in plen, atunci cand liberalii au cerut revocarea lui si a presedintelui Camerei,.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar.

CAMERA: PNL propune revocarea din functie a lui Dragnea si Iordache

Liberalii au propus astazi, in plenul Camerei Deputatilor, revocarea presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, si a vicepresedintelui Florin Iordache.

SCANDAL ca pe maidan la Camera Deputatilor. Victor Ponta: Dragnea e inchis in BUNCAR, dar se va intampla REVOCAREA lui

Scandal monstru, miercuri, in Parlament. Votul pentru revocarea luiLiviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor a fost suspendat dupa un circ ca pe maidan intre liderii PSD si cei ai opozitiei. Florin.

Ce explicatii le-a oferit Florin Iordache jurnalistilor, dupa circul din Camera Deputatilor

Deputatul PNL Raluca Turcan sustine ca votul dat in Parlament, chiar daca nu a fost supus de presedintele de for, a respectat procedura, asa ca Liviu Dragnea a pierdut functia de presedinte al Camerei.

Discutii in Camera Deputatilor. Opozitia cere demiterea lui Liviu Dragnea

UPDATE 10:45: Victor Ponta a solicitat supunerea la vot a modificarii regulamentului Camerei Deputatilor. Florin Iordache, presedintele de sedinta, a respins supunerea la vot a regulamentului datorita faptului.

UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

Deputatii PSD au fost convocati de urgenta pentru a se opune incercarilor opozitiei de a modifica regulamentul Camerei Deputatilor, cu scopul ulterior de a-l inlatura pe Liviu Dragnea de la sefia Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )