Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Dobre (Pro Romania): Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa fie votat

Adevărul Adevărul,
Adrian Dobre (Pro Romania): Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa fie votat

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Dobre a declarat luni la RFI ca paramentarii partidului nu vor vota Guvernul Citu, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis desemnandu-l premier pe Florin Citu in conditiile in care a ramas consecvent ideii de alegeri anticipate. continuă pe Adevărul

VICEPRESEDINTELE PRO ROMANIA, ADRIAN DOBRE: Sigur nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Dobre a declarat luni la RFI ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Citu, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis desemnandu-l premier pe Florin Citu in conditiile in care a ramas consecvent ideii de alegeri anticipate.

Pro Romania NU va valida Guvernul Citu. Adrian Dobre: Nu stiu daca isi doreste sa fie votat, intre noi fie vorba

Pro Romania nu va sustine si nu va valida Guvernul Citu la votul de investitura, sustine Adrian Dobre, vicepresedintele formatiunii. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca ace.

PRO Romania ramane de neclintit! Refuza sa sustina Guvernul Citu

PRO Romania nu va sustine Guvenul Citu. Vicepresedintele Pro Romania Adrian Dobre a declarat luni la RFI ca paramentarii partidului nu vor vota Guvernul Citu, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis desemnandu-l premier pe Florin Citu in conditiile in care a ramas consecvent ideii de alegeri anticipate.

Cum il umileste Victor Ponta pe Florin Citu. Anuntul oficial facut de PRO Romania

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau nu va sustine Guvernul Citu sub nicio forma. Adrian Dobre a declarat pentru Radio France International ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Citu. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa foe votat, .

DEPUTATUL MIHAELA HUNCA: Pro Romania nu va vota Guvernul Citu

Deputatul Mihaela Hunca a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Pro Romania nu va vota in Parlament cabinetul propus de premierul desemnat Florin Citu.

VICTOR PONTA (PRO ROMANIA): Vom fi prezenti la votul pentru investire dar nu sustinem Guvernul Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca parlamentarii formatiunii vor fi prezenti la votul de la investirea Guvernului Citu, dar a precizat ca ei nu sustin acest Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )