Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alina Gorghiu, doar cuvinte de lauda dupa dezbaterea presedintelui: Iohannis i-a castigat pe toti

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, doar cuvinte de lauda dupa dezbaterea presedintelui: Iohannis i-a castigat pe toti

Alina Gorghiu scrie, intr-o postare pe Facebook, cadezbaterea de marti seara de la BCU aluiKlaus Iohannis a fost cea mai civilizata dezbatere de campanie de dupa 1989. Vicepresedintele. continuă pe Antena3

Tolontan, dupa dezbaterea lui Iohannis cu jurnalistii: O scurta cronica a unei intalniri plictisitoare!

Catalin Tolontan a tras cateva concluzii pesimiste dupa dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu jurnalistii prezenti la eveniment. Coordonatorul editorial al publicatiei Libertatea scrie ca, in cele doua.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

Calcule politice pentru locale, in direct pe B1 TV. Alina Gorghiu: E imperios necesar sa castigam Bucurestiul Nicusor Dan: Pentru PNL, USR si PLUS un candidat independent ar putea fi la indemana (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu n-a respins ipoteza unui candidat comun cu USR, dupa cum propunea anterior Dan Barna, si a precizat, in direct pe B1 TV, ca este imperios necesar ca liberalii sa castige Primaria.

ALINA GORGHIU: Nu am sa accept ca momente extrem de intunecate din istoria umanitatii sa fie folosite de PSD

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, critica in termeni duri declaratiile sefului de campanie al Vioricai Dancila, Olguta Vasilescu, care a afirmat ca domnul Klaus se vede deja sef de lagar de concentrare, spunand ca este de jena ca evenimente precum Holocaustul sa fie folosite in scop electoral.

Alina Gorghiu (PNL): Orice absenta duminica inseamna un vot pentru Dancila. Ne dorim un scor istoric, nu din orgoliul lui Klaus Iohannis, ci pentru o Romanie fara PSD in organismele de conducere ale statului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a lansat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, un apel la vot catre romanii din tara si despre hotare, explicand ca fiecare absenta ii da un nou imbold Vioricai Dancila,.

Alina Gorghiu: Discursul Vioricai Dancila despre diaspora a fost infiorator, iar conferinta s-a incadrat in aceeasi propaganda tipica PSD Ce a spus senatoarea PNL despre gafa cu aria cercului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca pozitia Vioricai Dancila vizavi de diaspora din conferinta electorala de marti a fost infioratoare, catalogand discursul.

Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu CTP, dupa invitatia presedintelui la dezbatere. Cum sa va instruiasca?

Invitatia pentru dezbaterea electorala de marti, din partea candidatului PNL la alegerile prezidentiale, a starnit anumite controverse, in randul membrilor presei din Romania. Odata cu evenimentul electoral din urma cu o zi s-au starnit cateva controverse, in randul jurnalistilor Cristian Tudor Popescu si Moise Guran. Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu .

VIDEO Dezbaterea presedintelui Iohannis cu jurnalisti si politologi: Va garantez, fara mine statutul de drept din Romania s-ar fi rupt Solutia cea mai simpla, de anulare a OUG 114, nu e fezabila

Solutia cea mai simpla, de anulare a OUG 114, nu e fezabila, sunt chestiuni care nu mai pot fi intoarse pur si simplu, a declarat presedintele Klaus Iohannis la dezbaterea de marti seara cu jurnalisti si politologi de la BCU. Presedintele spune ca PSD a dorit sa distruga nu doar statul de drept, ci si marile sisteme, si a facut-o intr-un fel foarte perfid, si-a insurubat neamurile in toate sistemele publice li crede ca fara el statutul de drept din Romania s-ar fi rupt.

Birchall o ataca din nou pe Dancila, dupa dezbaterea de ieri seara

Ana Birchall iese la atac dupa ce Viorica Dancila a declarat, marti,ca nu a intervenit niciodata in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )