Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul lui Rares Bogdan dupa Ordonanta Militara: Nu mai merge deloc pe smecherie

Adevărul Adevărul,
Avertismentul lui Rares Bogdan dupa Ordonanta Militara: Nu mai merge deloc pe smecherie

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat duminica seara, in contextul intrarii in vigoare a Ordonantei Militare, ca masurile trebuie respectate si luate in serios de toti romanii. continuă pe Adevărul

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Prima reactie a Patriarhului Daniel, dupa ordonanta militara

Patriarhul Daniel a avut o prima reactie, dupa ordonanta militara care interzice bisericilor sa mai oficieze slujbe cu public.

Limitarea si intervalul deplasarilor prin ordonanta militara, in Romania. Prima persoana sanctionata

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. UPDATE: in cursul zilei de duminica, autoritatile .

Ordonanta militara. CTP, reactie dura dupa anuntul lui Raed Arafat. Sunt multi inconstienti

Cunoscutul gazetar, Cristian Tudor Popescu CTP), are o reactie inedita, dupa ce autoritatile au impus noi masuri restrictive pentru a limita raspandirea temutului coronavirus in tara noastra. Jurnalistul invinuieste Executivul ca nu a luat masuri mai dure, din teama de a nu pierde capital politic, lucru ce reprezinta o mare greseala, dupa parerea acestuia. Reactia .

Coronavirus si Ordonanta militara. COVID 19 si primul roman mort. N-am reusit sa ne auto-educam, sa fim responsabili. Jurnal ANTI-covid 19. Zilele 7-8

A inceput cu o ordonanta militara. De astazi a inceput durata lunga si urata a carantinei. Aseara l-am vazut pe Vela la tv si m-a lovit in crestetul capului recomandarea care este obligatie: nu mers pe strada noaptea, mers controlat ziua, inchiderea granitelor pentru straini, in sfarsit inchiderea mallurilor. M-a lovit durata nedeterminata a restrictiilor. Am simtit in plex, in creier. N-am rezistat, am baut: rom, gin, vin roze, aperol sprit, tuica. Apoi, dimineata, ma trezesc ca s-a confirmat si primul mort. in Ro. Credeam ca vom fi feriti. Uite, nu. Nu. Nu. Primul roman s-a dus. Nu-l cunosc, dar imi pare rau dupa omul asta.

ORDONANTA MILITARA privind masuri de prevenire a raspandire a COVID-19. DOCUMENT INTEGRAL

Ministrul de Internea anuntat sambata seara noi masuri de combatere a coronavirusului. Detalii AICI) Marcel Vela a prezentat inclusiv articole dintr-o ordonanta militara adoptata sambata. Ea se.

Raed Arafat: Chiar daca prin ordonanta militara recomandam unele masuri, considerati-le obligatorii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a emis sambata seara o ordonanta militara 2 prin care este interzisa circulatia pe domeniul public a grupurilor mai mari de trei persoane, cat si deplasarea fara motiv pe timp de noapte. Seful DSU Raed Arafat a facut un apel la responsabilitate si a transmis ca, desi in ordonanta sunt facute recomandari, acestea ar trebui considerate ca si cand ar fi obligatorii.

Ordonanta militara. Cand intra in vigoare toate masurile, care sunt sanctiunile si cine le aplica

Azi-noapte, la ora 22, au intrat in vigoare prevederile Ordonantei Militare 2. Masurile sunt mult mai restrictive, de aceasta data. Cetatenii straini nu au voie sa intre pe teritoriul tarii decat in anumite conditii. Noile restrictii impuse De azi, sunt inchise mall-urile, cabinetele stomatologice. Iesirea din casa se va face numai intre 6 si 22 .

CTP, despre ordonanta militara: Nu sunt sigur ca va fi clar pentru acesti imbecili, inconstienti, cretini, iresponsabili, carora putini le pasa de ceilalti

Cristian Tudor Popescu lauda eforturile autoritatilor pentru noile restrictii de circulatie adoptate prin ordonanta militara numarul 2. Cu toate acestea, gazetarul considera ca autoritatile s-au temut sa adopte deocamdata masuri mai dure, de teama sa nu piarda capital politic.

Persoanele care se deplaseaza noaptea trebuie sa completeze o declaratie pe proprie raspundere Cei care nu pot lucra de acasa au nevoie de o adeverinta de la angajator (DOCUMENTE)

Ministerul de Interne a emis, sambata, o Ordonanta Militara ce prevede mai multe masuri menite sa limiteze raspandirea noului coronavirus. Potrivit uneia dintre ele, persoanele care se deplaseaza intre orele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )