Libnet.ro
UNICEF

10:46

Calendarul audierii ministrilor din Guvernul Citu

B1 B1,
Calendarul audierii ministrilor din Guvernul Citu

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu incep marti si dureaza trei zile. Potrivit lui Titus Corlatean, vicepresedintele Senatului, acestea se vor desfasura. continuă pe B1

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana.

DOCUMENT Trei zile de audieri ale ministrilor din Guvernul Citu. Cand ar putea fi votul decisiv

Conducerea Camerei deputatilor a decis, luni, ca audierile ministrilor din Cabinetul Citu vor avea loc in trei zile, adica marti, miercuri si joi.

Biroul Executiv al PNL voteaza vineri sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei si stabileste lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu

Biroul Executiv al PNL stabileste vineri lista ministrilor din Guvernul Citu siprogramul de guvernare. in plus, conducerea extinsa a partidului urmeaza sa votezesi sustinerea candidaturii lui.

MARCEL CIOLACU: Parlamentarii PSD vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca parlamentarii partidului vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu, adaugand ca ii e greu sa creada ca un ministru care a avut pana acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari va primi de aceasta data un unul pozitiv.

PRO Romania ramane de neclintit! Refuza sa sustina Guvernul Citu

PRO Romania nu va sustine Guvenul Citu. Vicepresedintele Pro Romania Adrian Dobre a declarat luni la RFI ca paramentarii partidului nu vor vota Guvernul Citu, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis desemnandu-l premier pe Florin Citu in conditiile in care a ramas consecvent ideii de alegeri anticipate.

Orban, intrebat daca parlamentarii PNL vor vota guvernul Citu: Vor face ce e mai bine pentru tara

Ludovic Orban a evitat un raspuns transant cand a fost intrebat daca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu. Parlamentarii PNL vor face ce e mai bine pentru tara. ) Vor actiona in conformitate cu prevederile constitutionale, a raspuns el.

EUGEN TOMAC: Este posibil ca PMP sa voteze Guvernul Citu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca este posibil ca formatiunea sa sa voteze Guvernul Citu, mentionand ca marti va avea o intrevedere cu premierul desemnat.

Pro Romania NU va valida Guvernul Citu. Adrian Dobre: Nu stiu daca isi doreste sa fie votat, intre noi fie vorba

Pro Romania nu va sustine si nu va valida Guvernul Citu la votul de investitura, sustine Adrian Dobre, vicepresedintele formatiunii. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca ace.

Orban nu garanteaza ca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu: Vor face ceea ce este mai bine pentru tara

Liderul PNL Ludovic Orban a refuzat sa spuna daca parlamentarii liberali vor vota pentru investirea Guvernului Citu. Pozitia lui Orban confirma faptul ca obiectivul PNL e fortarea alegerilor anticipate. Ministrii propusi de Florin Citu vor fi audiati marti, miercuri si joi, iar saptamana viitoare va avea loc votul in plen.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )