Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai mare grup politic de la Bruxelles o sustine pe Kovesi pentru functia de procuror european. Guvernul Dancila, nu

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare grup politic de la Bruxelles o sustine pe Kovesi pentru functia de procuror european. Guvernul Dancila, nu

Partidul Popular European PPE), cel mai mare grup politic din Parlamentul European, o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, a declarat, marti, la Strasbourg, Esteban Gonzalez Pons, vicepresedintele grupului PPE, pentru HotNews. ro. Guvernul Dancila nu va sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror european, sustin surse diplomatice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

LIDERII CELUI MAI MARE GRUP DIN PE: O sustinem pe Kovesi la sefia Parchetului European

Vicepresedintele Partidului Popular European Crestin Democrat), cel mai mare grup politic din Parlamentul European, a anuntat ca formatiunea politica o va vota pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

VIDEO Kovesi are sprijinul celui mai mare grup din Parlamentului European, pentru functia de procuror al UE: Gndindu-ne la capacitatea ei tehnica, o sustinem

Cel mai mare grup politic din Parlamentul European, cel al Partidului Popular European, o sustine clar pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, a declarat, marti, la Strasbourg, vicepresedintele acestui grup, Esteban Gonzalez Pons, raspunzand unei intrebari din partea HotNews. ro.

Cel mai mare accident feroviar din istoria Romaniei, soldat cu 1.000 de morti. De ce cred expertii ca a fost un atentat

In septembrie 1916, o parte din tara a fost ocupata de puterile centrale, iar in luna octombrie, un convoi militar, format din civili, dar si soldati romani si rusi, a pornit din gara Galati, spre Iasi,.

USR: Deficitul din proiectul de buget depus la Parlament este mai mare cu 1,3 miliarde de lei decat in cel prezentat in urma cu o saptamana

USR sustine ca deficitul din proiectul de buget pe 2019 depus la Parlament este mai mare cu 1,3 miliarde de lei decat in cel prezentat in urma cu o saptamana, concluzia fiind ca sunt cifre false in buget.

Ministerul Finantelor a publicat vineri seara un nou proiect de buget, cu un deficit mai mare cu 1,3 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat vineri seara, in jurul orei 22:00, un nou proiect de buget, cu un deficit bugetar cu 1,3 miliarde de lei mai mare decat in varianta initiala, cea publicata la 31 ianuarie, potrivit Ziare. com .

Pretul AURULUI explodeaza! RECORD ABSOLUT: Este cea mai MARE cotatie din 2016

Pretul aurului atinge un nivel record. BNR anunta , marti, ca gramul de aur a crescut de la 176,3361 lei la 177,4473 lei, cel mai ridicat nivel din 11 iulie 2016. Euro a fost cotat la 4,7412 lei, o scadere de.

Caru' cu vedete: Premiile Grammy 2019: Cel mai prost mbracate vedete; Laura Bretan, cstigatoare Eurovision 2019: E chiar mai buna dect Madonna; Fosta Miss Universe, diagnosticata cu cancer de piele

Kate Middleton i-a adus un omagiu Printesei Diana la Premiile BAFTA 2019. Pentru Premiile BAFTA 2019, Kate Middleton a purtat o. Povestea de viata a lui Florin Zamfirescu. A avut trei casnicii, dar cel mai mult isi iubeste fata! Cum arata Stefana acum? in cazul lor, dragostea pentru actorie e in ADN. Pentru ca.

Anastasiu (ANAT): Economia Romaniei are un potential de crestere mai mare de 5,5%, dar nu mai exista incredere

Economia Romaniei are un potential de crestere mai mare de 5,5%, insa mediul de afaceri nu mai are incredere si amana investitiile, iar efectele se vor vedea mai ales dupa 2020, a declarat, luni, Dragos Anastasiu, vicepresedintele Asociatiei Nationale.

Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE pentru a prevedea un deficit bugetar mai mare si cheltuieli bugetare mai mari (VIDEO)

Proiectul de buget a fost modificat, peste noapte, pentru a fi inclus un deficit bugetar mai mare decat fusese raportat vineri, cheltuieli bugetare mai mari decat fusesera raportate vineri, precum si alte.

Modificat din mers:Ministerul Finantelor a publicat vineri seara un nou proiect de buget cu un deficit mai mare cu 1,3 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat vineri seara, in jurul orei 22:00, un nou proiect de buget cu un deficit bugetar cu 1,3 miliarde de lei mai mare decat in varianta initiala, cea publicata la 31 ianuarie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )