Libnet.ro
UNICEF

09:15

Daniel Chitoiu si Gratiela Gavrilescu, la consultarile de la Cotroceni, din partea ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daniel Chitoiu si Gratiela Gavrilescu, la consultarile de la Cotroceni, din partea ALDE

ALDE va fi reprezentata la consultarile de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier de secretarul general al formatiunii, Daniel Chitoiu, si de vicepresedintele Gratiela Gavrilescu, a anuntat, ieri, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care este vicelider al ALDE. continuă pe Ziarul Bursa

Melescanu: Daniel Chitoiu si Gratiela Gavrilescu, desemnati sa reprezinte ALDE la consultarile de la Cotroceni

ALDE va fi reprezentata la consultarile de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier de secretarul general al formatiunii, Daniel Chitoiu, si de vicepresedintele Gratiela Gavrilescu, a anuntat, marti, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care este vicelider al ALDE, relateaza Agerpres.

Cine va merge la consultarile de la Cotroceni, din partea coalitiei PSD-ALDE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca o delegatie PSD-ALDE va participa la consultarile care vor avea loc, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis in vederea desemnarii unui.

LIVE TEXT Consultarile de la Palatul Cotroceni. Din delegatia PSD-ALDE a lipsit Tariceanu/ Dragnea: I-am prezentat presedintelui un tabel cu semnaturile parlamentarilor care o sustin pe Dancila / Orban: Presedintele este in fata unei decizii foarte dific

La Palatul Cotroceni au inceput la ora 12. 00 consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare. Din partea PSD participa Liviu Dragnea, Marian Neacsu secretar general al partidului) si Paul Stanescu vicepremier), iar din partea ALDE - Daniel Chitoiu secretar general) si Gratiela Gavrilescu. Calin Popescu-Tariceanu nu participa, fiind plecat din tara. 47 Delegatia PNL a iesit de la consultari. Sunt convins ca presedintele este in fata unei decizii foarte dificile, este in fata a doua rele , a declarat Ludovic Orban. 12:58 Delegatia PNL a ajuns la Palatul Cotroceni. Din delegatie fac parte Ludovic Orban, prim-vicepresedintii Iulian Dumitrescu si Raluca Turcan, secretarul general Robert Sighiartau si Vlad Nistor12. 40 Au iesit membrii delegatiei PSD-ALDE. Vezi in text declaratiile lui Liviu Dragnea.

LIVE TEXT Consultari la Cotroceni. Din delegatia PSD-ALDE a lipsit Tariceanu/ Dragnea: I-am prezentat presedintelui un tabel cu semnaturile parlamentarilor care o sustin pe Dancila / Orban: Presedintele trebuie sa aleaga intre doua rele / Barna: Solutia

La Palatul Cotroceni au inceput la ora 12. 00 consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare. Din partea PSD participa Liviu Dragnea, Marian Neacsu secretar general al partidului) si Paul Stanescu vicepremier), iar din partea ALDE - Daniel Chitoiu secretar general) si Gratiela Gavrilescu. Calin Popescu-Tariceanu nu participa, fiind plecat din tara. 43 Dan Barna, presedintele USR, a spus dupa consultarile cu seful statului ca Uniunea a accentuat faptul ca solutia decenta este cea a alegerilor anticipate14. 34 Incep consultarile cu delegatia PMP, formata din: Traian Basescu, Valeriu Steriu, Eugen Tomac, Dorin Badulescu si Catalina Bozianu. 59 A ajuns si delegatia USR, formata din presedintele Dan Barna, senatorii Vlad Alexandrescu si Florina Presada, Elek Levente si deputatul Ionut Mosteanu. 47 Delegatia PNL a iesit de la consultari. Sunt convins ca presedintele este in fata unei decizii foarte dificile, este in fata a doua rele , a declarat Ludovic Orban.

LIVE TEXT Consultari la Cotroceni. Din delegatia PSD-ALDE a lipsit Tariceanu/ Dragnea: I-am prezentat presedintelui un tabel cu semnaturile parlamentarilor care o sustin pe Dancila / Orban: Presedintele trebuie sa aleaga intre doua rele

La Palatul Cotroceni au inceput la ora 12. 00 consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare. Din partea PSD participa Liviu Dragnea, Marian Neacsu secretar general al partidului) si Paul Stanescu vicepremier), iar din partea ALDE - Daniel Chitoiu secretar general) si Gratiela Gavrilescu. Calin Popescu-Tariceanu nu participa, fiind plecat din tara. 59 A ajuns si delegatia USR, formata din presedintele Dan Barna, senatorii Vlad Alexandrescu si Florina Presada, Elek Levente si deputatul Ionut Mosteanu. 47 Delegatia PNL a iesit de la consultari. Sunt convins ca presedintele este in fata unei decizii foarte dificile, este in fata a doua rele , a declarat Ludovic Orban. 12:58 Delegatia PNL a ajuns la Palatul Cotroceni. Din delegatie fac parte Ludovic Orban, prim-vicepresedintii Iulian Dumitrescu si Raluca Turcan, secretarul general Robert Sighiartau si Vlad Nistor12. 40 Au iesit membrii delegatiei PSD-ALDE. Vezi in text declaratiile lui Liviu Dragnea.

Actrita Mila Kunis a primit titlul Femeia anului din partea Universitatii Harvard

Mila Kunis a primit titlul Femeia anului - Hasty Pudding Woman of the Year - din partea trupei de teatru a Universitatii Harvard, care o considera cea mai cautata, vivace si fermecatoare actrita de la Hollywood, scrie hollywoodreporter. com.

Actrita Mila Kunis a primit titlul Femeia anului din partea Universitatii Harvard

Mila Kunis a primit titlul Femeia anului - Hasty Pudding Woman of the Year - din partea trupei de teatru a Universitatii Harvard, care o considera cea mai cautata, vivace si fermecatoare actrita de la Hollywood, scrie hollywoodreporter. com.

Presa internationala, despre victoria si accidentarea numarului 1 WTA la Australian Open: Simona Halep a primit tot ce putea duce din partea unei jucatoare in varsta de 17 ani

Aflata la primul meci de Grand Slam in calitate de lider mondial, Simona Halep a trecut cu emotii de australianca Destanee Aiava 17 ani, locul 193 WTA), dupa ce a fost condusa in primul act cu 5-2 si chiar a salvat o minge de set. Numarul 1 WTA s-a impus cu 7-6 5), 6-1, in ciuda accidentarii la glezna din setul al doilea. Simona Halep a primit tot ce putea duce din partea unei jucatoare in varsta de 17 ani, a notat site-ul oficial WTA.

Tutuianu: Orice om normal ia in calcul ca Iohannis poate respinge o noua nominalizare de premier din partea PSD

Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat, la finalul sedintei CEx a PSD, ca viata va spune cine a gresit - el, care a spus ca ar fi sinucidere politica o noua schimbare a guvernului sau PSD, care a votat retragerea sprijinului premierului Tudose. El a subliniat ca exista posibilitatea ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga o noua nominalizare de premier din partea PSD.

LIVE TEXT Consultarile de la Palatul Cotroceni. A ajuns delegatia PSD-ALDE, Tariceanu lipseste/ Dragnea: I-am prezentat presedintelui un tabel cu semnaturile parlamentarilor care o sustin pe Viorica Dancila

La Palatul Cotroceni au inceput la ora 12. 00 consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare. Din partea PSD participa Liviu Dragnea, Marian Neacsu secretar general al partidului) si Paul Stanescu vicepremier), iar din partea ALDE - Daniel Chitoiu secretar general) si Gratiela Gavrilescu. Calin Popescu-Tariceanu nu participa, fiind plecat din tara. 40 Au iesit membrii delegatiei PSD-ALDE. Vezi in text declaratiile lui Liviu Dragnea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )