Libnet.ro
UNICEF

15:45

G4MEDIA: Comisia Europeana ameninta Romania cu optiunea nucleara - declansarea Articolului 7

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
G4MEDIA: Comisia Europeana ameninta Romania cu optiunea nucleara - declansarea Articolului 7

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a anuntat intr-o scrisoare trimisa primilor patru oameni din statul roman ca executivul european va declansa o procedura preliminara activarii Articolului 7 din Tratatul UE optiunea nucleara) in cazul Romaniei daca modificarile la codurile penale vor intra in vigoare. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana ameninta Romania cu optiunea nucleara. MCV, inlocuit cu un mecanism mai dur daca modificarile la codurile penale intra in vigoare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a anuntat intr-o scrisoare trimisa primilor patru oameni din statul roman ca executivul european va declansa o procedura preliminara activarii Articolului 7 din Tratatul UE optiunea nucleara) in cazul Romaniei, daca modificarile la codurile penale vor intra in vigoare, anunta G4Media. ro, citand surse politice.

DOCUMENT Comisia Europeana ameninta Romania cu optiunea nucleara daca modificarile la Codurile penale intra in vigoare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a anuntat intr-o scrisoare trimisa primilor patru oameni din statul roman ca executivul european va declansa o procedura preliminara activarii Articolului 7 din Tratatul UE optiunea nucleara) in cazul Romaniei, daca modificarile la Codurile penale vor intra in vigoare, anunta G4Media. ro, citand surse politice.

Comisia Europeana ameninta Romania cu un mecanism mai dur decat MCV daca adopta modificarile la Codurile penale. Pasul urmator - declansarea Articolului 7 - surse

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, premierului Viorica Dancila si presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, in care avertizeaza ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) va fi inlocuit cu o procedura si mai dura daca intra in vigoare modificarile aduse Codurilor Penale, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Frans Timmermans spune, in document, ca aceste modificari risca sa creeze o situatie de impunitate de facto pentru infractiuni, inclusiv cele de coruptie.

Comisia Europeana ameninta Romania cu un mecanism dur daca adopta modificarile la Codurile penale. Pasul urmator - declansarea Articolului 7

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, premierului Viorica Dancila si presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, in care avertizeaza.

Comisia Europeana, cu optiunea nucleara pe masa: care e mesajul trimis Romaniei

Comisia Europeana avertizeaza, din nou, Guvernul de la Bucuresti. Se vorbeste din nou despre activarea Articolului 7, asa-numita optiune nucleara. Primvicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a trimis o scrisoare oficialilor de la Bucuresti. Destinatarii sunt presedintele Klaus Iohannis, sefii Parlamentului si premierul Viorica Dancila. Scrisoarea face referire la modificarea Codurilor Penale si e datata 10 [] .

Un producator de bere, prezent si in Romania, amendat cu 200 de milioane de euro de Comisia Europeana

Comisia Europeana a amendat Anheuser-Busch InBev cu 200,4 de milioane de euro 225 milioane de dolari) pentru incalcarea reglementarilor antitrust ale UE, prin restrictionarea vanzarilor transfrontaliere de.

Comisia Europeana confirma scrisoarea prim-vicepresedintelui Frans Timmermans catre Bucuresti. Amenintari cu eventuala lansare a procedurii de infringement

Comisia Europeana a confirmat luni ca prim-vicepresedintele sau, Frans Timmermans, le-a trimis vineri autoritatilor romane o noua scrisoare in care isi exprima ingrijorarea fata de evolutiile referitoare.

PENTRU RESTRICTIONAREA VANZARILOR TRANSFRONTALIERE DE BERE: Comisia Europeana amendeaza Anheuser-Busch InBev cu 200 milioane euro

Comisia Europeana a amendat Anheuser-Busch InBev cu 200,4 de milioane de euro 225 milioane de dolari) pentru incalcarea reglementarilor antitrust ale UE, prin restrictionarea vanzarilor transfrontaliere de bere, in perioada februarie 2009 - octombrie 2016, transmit DPA si Reuters.

Comisia Europeana acuza sapte banci de manipularea cursului de schimb valutar

Barclays, Citigroup, HSBC, JPMorgan, Royal Bank of Scotland, UBS si o mica banca din Japonia ar urma sa fie amendate de Comisia Europeana in urmatoarele saptamani pentru manipularea cursului de schimb valutar, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Comisia Europeana acuza sapte banci de manipularea cursului valutar

Barclays, Citigroup, HSBC, JPMorgan, Royal Bank of Scotland, UBS si o mica banca din Japonia ar urma sa fie amendate de Comisia Europeana in urmatoarele saptamani pentru manipularea cursului de schimb valutar,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )