Libnet.ro
UNICEF

10:15

Lia Olguta Vasilescu premier. Ce spune ministrul Muncii

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu premier. Ce spune ministrul Muncii

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, a declarat marti ca nu isi doreste sa ocupe functia de premier, ea enumerand mai multe nume de social-democrati care ar putea prelua. continuă pe Antena3

PSD DEZGROAPA SECUREA RAZBOIULUI: Lia Olguta Vasilescu anunta SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

Lia Olguta Vasilescu: Vom demonstra ca avem o majoritate calificata. Se poate ajunge si la suspendarea presedintelui

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

Lia Olguta Vasilescu: Vom demonstra ca avem o majoritate calificata. Se poate ajunge si la suspendarea presedintelui

Mergem Cotroceni cu o lista de semnaturi ale parlamentarilor, ca sa demonstram faptul ca exista o majoritate parlamentara. In acel moment, domnul Klaus Iohannis nu poate spune ca nu este o majoritate parlamentara. Vom demonstra ca avem o majoritate calificata pentru a trece un nou guvern in Parlament. Daca domnul Iohannis nu va dori sa propuna premierul de la PSD catre Parlament, atunci vom trece la solutia de avarie. Se poate ajunge si la suspendarea presedintelui, a afirmat Vasilescu.

Olguta Vasilescu: Daca Iohannis refuza un premier PSD, il suspendam

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta CEx PSD, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sa numeasca al treilea premier social-democrat, atunci se va trece la suspendarea acestuia, pe motiv ca nu respecta Constitutia.

PSD joaca tare. Olguta Vasilescu anunta suspendarea presedintelui Iohannis in caz ca refuza noul premier PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, recunoaste ca PSD ar putea recurge la suspendarea presedinteluiKlaus Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou prim-ministru propus de actuala majoritate parlamentara.

Ministrul Muncii, despre demisia lui Mihai Tudose: A colaborat mai prost cu partidul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a vorbit despre demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. Ministrul a precizat ca a avut o comunicare foarte buna cu Tudose. Chiar a fost un premier implicat. Nu.

Olguta Vasilescu vorbeste de suspendarea lui Klaus Iohannis din functie

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

Olguta Vasilescu a pregatit un nou model de contract pentru asigurarea in sistemul public de pensii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu a supus dezbaterii publice modelul unui nou contract pentru asigurarea in sistemul public de pensii, prin care se introduce obligativitatea caselor de pensii de a acorda ajutorul de deces, in conditiile in care angajatorii au fost exonerati recent de aceasta responsabilitate.

Reactia Olgutei Vasilescu dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a salutat nominalizarea eurodeputatei Viorica Dancila pentru functia de premier PSD, spunand ca este un om apropiat de partid. Ma bucura foarte mult.

Serban Nicolae premier! / Speranta Olgutei: Aerul foarte tare de la Palatul Victoria sa nu mai ia pe nimeni de cap

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu-si doreste functia de prim-ministru, dar nu vede nicio problema in a fi in continuare Ministrul Muncii. Referitor la noul premier, ea si-a manifestat speranta ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )