Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liberalii il ignora pe Dan Barna. Ce a raspuns Raluca Turcan cand a fost intrebata despre criticile aduse presedintelui Iohannis de catre prezidentiabilul USR-PLUS (VIDEO)

B1 B1,
Liberalii il ignora pe Dan Barna. Ce a raspuns Raluca Turcan cand a fost intrebata despre criticile aduse presedintelui Iohannis de catre prezidentiabilul USR-PLUS (VIDEO)

Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze criticile adresate de Dan Barna catre presedintele Iohannis, in contextul in care candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Dancila sa-i demita pe ministrul interimar al Educatiei si pe consilierul Dana Varga

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii solicita premierului Viorica Dancila sa-i demita pe ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, si pe consilierul ei personal, Dana Varga.

Raluca Turcan: Pe fond, Klaus Iohannis si PNL au reusit, avand votul romanilor, sa puna capat domniei coruptilor si asaltului asupra justitiei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, joi, la Consiliul National, ca, pe fond, Klaus Iohannis si PNL au reusit, avand votul romanilor, sa puna capat domniei coruptilor si asaltului asupra justitiei. Suntem gata sa incepem un nou capitol in dezvoltarea Romaniei, in care personajele centrale vor fi romanii cinstiti, nu coruptii. , a sustinut Turcan.

Raluca Turcan, la Consiliul National: ,,Doar PNL are curajul sa le spuna romanilor adevarul

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, si liderul senatorilor liberali, Florin Citu, au criticat, j.

Raluca Turcan (PNL): Solicit Guvernului Dancila sa nu taie din banii alocati Educatiei la rectificare. Sa prezinte urgent un plan de masuri pentru a repara dezastrul din sistem

Deputata Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, ii solicita Guvernului Dancila sa nu taie din banii alocati Educatiei la rectificarea bugetara, precum si sa prezinte un plan urgent de masuri pentru a.

DAN BARNA: Klaus Iohannis reprezinta vechea clasa politica care a adus Romania aici

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca daca el ar fi fost presedintele Rominiei, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat, pentru ca acolo nu a fost vorba despre greseala unui om, ci despre o problema de sistem, iar masurile care trebuie luate trebuie sa modifice modul de a gandi.

Dan Barna: Pentru domnul Ponta, orice mutare are un risc foarte mare. Daca se ia de brateta cu doamna Dancila devine un politician de pluton, marginal

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca pentru Victor Ponta orice mutare politica are un risc foarte mare. Daca se intoarce la PSD si se ia de brateta cu doamna Dancila, devine un politician de pluton, marginal, a spus Barna.

Dan Barna, despre USR-PLUS: Obiectivul va fi sa ajungem la o fuziune, pentru ca e greu sa guvernezi pe bucatele

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca obiectivul aliantei politice USR-PLUS este de a ajunge la o fuziune, intr-un timp mai scurt sau mai lung, pentru ca este greu sa guvernezi pe bucatele. Barna spune ca a fost desemnat candidatul Aliantei pentru Presedintie pentru ca are un potential mai mare de crestere decat Dacian Ciolos.

DAN BARNA: Voi fi un presedinte prezent si implicat

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a declarat, astazi, la declansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru alegeri, ca alianta isi propune sa castige alegerile si ca el va fi un presedinte prezent si implicat, un presedinte full-time, care este prezent in toata viata comunitatii, in toate intamplarile comunitatii, nu doar la crize.

VIDEO Dan Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Miza reala este ca Romania sa se schimbe. Avem o revolutie neterminata

Dan Barna a inceput miercuri strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie, din partea Aliantei USR-PLUS. Dacian Ciolos, mesaj in ziua in care Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru Cotroceni: Nu va fi nici presedinte-jucator, nici presedinte-spectator.

Dan Barna, campanie electorala pe seama tragediei de la Caracal: Daca eu as fi fost presedinte, aceasta drama nu s-ar fi intamplat

Liderul USR, Dan Barna, a declarat ca daca el ar fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat. El sustine ca Romania a avut un presedinte extra jucator in persoana lui Traian Basescu si unul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )