Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lider PNL, critici dure la adresa Vioricai Dancila: Nu a avut substanta. A parut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres PCR

Antena3 Antena3,
Lider PNL, critici dure la adresa Vioricai Dancila: Nu a avut substanta. A parut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres PCR

Vicepresedintele liberal Gheorghe Falca este de parere ca Viorica Dancila - candidatul PSD la functia de sef al statului - nu a avut substanta in dezbaterea cu jurnalistii de marti seara si a. continuă pe Antena3

Ana Birchall, critici dure la adresa Vioricai Dancila: Cumva acum a inceput, brusc, sa-si aminteasca?

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a criticat-o in termeni duri pe Viorica Dancila, care a declarat, marti, ca nu a intervenit niciodata in sistemul judiciar din Romania si nu a facut niciun asalt.

Ana Birchall, atac virulent la adresa Vioricai Dancila: Acum cateva zile nu stia la ce fac referire

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, a atacat-o miercuri pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a spus ca nu isi asuma interventiile in justitie. Acum cateva zile, doamna Dancila spunea ca nu stie la ce fac referire. Cumva acum a inceput, brusc, sa-si aminteasca?, spune Birchall.

Lia Olguta Vasilescu, in vizorul CNCD. Ce amenda risca sefa de campanie a Vioricai Dancila

Dupa atacul dur lansat de Lia Olguta Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sefa de campanie a Vioricai Dancila a intrat in vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rares Bogdan. Lia Olguta Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis, de faptul ca se vede deja sef de lagar de concentrare. Lia Olguta Vasilescu este pasibila .

Alina Gorghiu: Discursul Vioricai Dancila despre diaspora a fost infiorator, iar conferinta s-a incadrat in aceeasi propaganda tipica PSD Ce a spus senatoarea PNL despre gafa cu aria cercului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca pozitia Vioricai Dancila vizavi de diaspora din conferinta electorala de marti a fost infioratoare, catalogand discursul.

Cu ce se ocupa astazi Elena, fosta nora a Vioricai Dancila. Cati bani i-au ramas dupa divortul de Victor

Elena a divortat de fiul Vioricai Dancila cu care s-a maritat in anul 2016. Ce s-a ales cu aceasta dupa divortul de Victor? Iata cu ce bani a ramas si care a fost ascensiunea sa pe partea profesionala! Cu ce se ocupa Elena, fosta nora a Vioricai Dancila? Elena si Victor au avut o casnicie .

Scandal pe angajarea fiului Vioricai Dancila. Rares Bogdan, replica dura: Ce ii recomanda pe acesti copii?

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2019 a oferit declaratii surprinzatoare, in seara de marti, legate de angajarea propriului sau fiu in functia de consilier, la Curtea de Conturi. Scandalul care a fost starnit pe fondul unei asemenea dezvaluiri a fost comentat si de catre Rares Bogdan. Fostul prezentator TV de la Realitatea a avut .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! De ce a facut puscarie tatal candidatei PSD

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Cum a ajuns fiul Vioricai Dancila consilier la Curtea de Conturi. Reactia neasteptata a candidatei PSD, cand a fost intrebata daca ea l-a angajat acolo

Viorica Dancila a oferit o declaratie neasteptata despre fiul sau, Victor, despre care a explicat cum a ajuns sa fie angajat drept consilier la Curtea de Conturi. Candidatul la prezidentiale din partea PSD a spus, in aceasta marti, ca nu ea a fost cea care l-a pus in aceasta functie. Cum a ajuns fiul Vioricai .

Momentul dezbaterii. Raspuns spumos al Vioricai Dancila dupa ce a fost intrebata daca Dragnea a fost un om nociv pentru Romania

Schimb spumos de replici la dezbaterea Vioricai Dancila. intrebata de jurnalistul Dan Bucura daca Liviu Dragnea a fost un om nociv pentru Romania, fostul premier a venit cu un raspuns neasteptat. Candidatul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )