Libnet.ro
UNICEF

23:01

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca pe cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 12:15Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit si ei in biroul lui Adrian Tutuianu11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Dragnea. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Sedinta CEx a nceput: Dragnea si Dancila au venit mpreuna / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader / Seful PSD: Nu voi propune excluderi

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. ---------------13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. 43Negoita, intrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici invinsi toti12:02Liviu Dragnea, alaturi de Viorica Dancila si alti lideri ai PSD, a venit la CEx cu o intarziere de jumatate de ora12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Sedinta CEx a nceput: Dragnea si Dancila au venit mpreuna / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Stanescu si Toader / Surse: Un nou CEx, posibil saptamna viitoare

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------14:57 Primul care a vorbit in sedinta CEx a fost Liviu Dragnea care a spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. El a facut apel la unitate, astfel incat sa se mearga mai departe cu programul de guvernare. Viorica Dancila a luat cuvantul apoi declarandu-si sustinerea pentru Dragnea. 14:44Potrivit unor surse din partid, este posibil ca saptamana viitoare sa aiba loc o noua sedinta a CEx. 14:36Pana la aceasta ora, in sedinta au luat cuvantul Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Rovana Plumb. Firea a reclamat blocajul din ministere. 13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. 43Negoita, intrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici invinsi toti12:02Liviu Dragnea, alaturi de Viorica Dancila si alti lideri ai PSD, a venit la CEx cu o intarziere de jumatate de ora12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Dragnea a facut, n CEx,apel la unitate / Dancila a spus ca nu demisioneaza / Surse: Un nou CEx, posibil saptamna viitoare

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------15:31 Adrian Tutuianu si Paul Stanescu au luat cuvantul si au vorbit despre solicitarile pesedistilor din scrisoare. 14:57 Liviu Dragnea a luat cuvantul in CEX si le-a cerut pesedistiilor sa-si spuna toate nemultumirile. Dragnea ar mai fi spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. El a facut apel la unitate, astfel incat sa se mearga mai departe cu programul de guvernare. Viorica Dancila a luat cuvantul dupa Dragnea si le-a spus colegilor ca nu isi da demisia si va merge pe continuitate in cazul proiectelor Guvernului. Premierul a evitat sa spuna clar daca il sustine sau nu pe Liviu Dragnea. 14:44Potrivit unor surse din partid, este posibil ca saptamana viitoare sa aiba loc o noua sedinta a CEx. 14:36Pana la aceasta ora, in sedinta au luat cuvantul Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Rovana Plumb. Firea a reclamat blocajul din ministere. 13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. 36 Europarlamentarul PSD, Claudia Tapardel: Cred cu fermitate ca partidul trebuie sa ofere romanilor un climat de stabilitate, atat la guvernare, cat si in interiorul PSD. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare08. 42 Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, face, pe Facebook, un apel la ratiune si unitate in PSD.

LIVETEXTSedinta decisiva la PSD. Dupa peste cinci ore de discutii, Dragnea anunta ca la finalul CEx se va da un vot, fara a spune la ce se refera acesta

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------18:18Liviu Dragnea a iesit pentru cateva momente din sedinta CEx si a anuntat ca se va da un vot la final, fara a spune la ce se refera acesta. 17:30 Mihai Tudose, Robert Negoita, Paul Stanescu , Adrian Tutuianu si Gabriela Firea au spus in spatele usilor inchise ca sustin toate cel 19 puncte din scrisoarea facuta public, implicit demisia lui Liviu Dragnea, sustin sursele Hotnews. ro. 17:05 Mihai Tudose a criticat faptul ca deciziile in PSD sunt luate intr-un cadru exterm de restrans si ca social-democratii doar trebuie sa execute comenzi. 16:30 Paul Stanescu ar fi spus in sedinta ca aministia si gratierea ar fi trebuit date pana acum. 16:00 Dupa trei ore de discutii niciun social-democrat nu a cerut pana acum demisia lui Liviu Dragnea 15:31 Adrian Tutuianu si Paul Stanescu au luat cuvantul si au vorbit despre solicitarile pesedistilor din scrisoare. Nu s-a cerut pana acum demisia- sustin sursele social-democrate 14:57 Liviu Dragnea le-a cerut pesedistiilor sa-si spuna toate nemultumirile si ar fi spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. Viorica Dancila le-a spus colegilor ca nu isi da demisia. Premierul a evitat sa spuna clar daca il sustine sau nu pe Dragnea.

LIVETEXTSedinta decisiva la PSD. Dragnea anunta ca la finalul CEx se va da un vot, fara a spune la ce se refera acesta

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------19:48Liviu Dragnea vorbeste in CEx pe tema scrisorii, dand explicatii. 18:18Liviu Dragnea a iesit pentru cateva momente din sedinta CEx si a anuntat ca se va da un vot la final, fara a spune la ce se refera acesta. 17:30 Mihai Tudose, Robert Negoita, Paul Stanescu , Adrian Tutuianu si Gabriela Firea au spus in spatele usilor inchise ca sustin toate cel 19 puncte din scrisoarea facuta public, implicit demisia lui Liviu Dragnea, sustin sursele Hotnews. ro. 17:05 Mihai Tudose a criticat faptul ca deciziile in PSD sunt luate intr-un cadru exterm de restrans si ca social-democratii doar trebuie sa execute comenzi. 16:30 Paul Stanescu ar fi spus in sedinta ca aministia si gratierea ar fi trebuit date pana acum. 16:00 Dupa trei ore de discutii niciun social-democrat nu a cerut pana acum demisia lui Liviu Dragnea 15:31 Adrian Tutuianu si Paul Stanescu au luat cuvantul si au vorbit despre solicitarile pesedistilor din scrisoare. Nu s-a cerut pana acum demisia- sustin sursele social-democrate 14:57 Liviu Dragnea le-a cerut pesedistiilor sa-si spuna toate nemultumirile si ar fi spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. Viorica Dancila le-a spus colegilor ca nu isi da demisia. Premierul a evitat sa spuna clar daca il sustine sau nu pe Dragnea.

O noua incercare: Premierul Viorica Dancila ar trebui sa se intalneasca cu Jean-Claude Juncker, marti, la Aeroportul Baneasa

Dupa esecul umilitor de luni seara, premierul Viorica Dancila mai incearca odata sa se vada cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. intalnirea este programata pentru ora 12:30 pe Aeroportul.

Ultimele discutii, nainte de CEx. Viorica Dancila si mai multi lideri ai PSD, n biroul lui Liviu Dragnea / Premierul:Lucrurile trebuie lamurite n CEx

Mai multi lideri ai PSD sunt la discutii cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutii a venit si premierul Viorica Dancila. Nu am nimic de declarat. Lucrurile trebuie lamurite in CEx, a spus ea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )