Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi lideri importanti ai PSD au cerut intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi lideri importanti ai PSD au cerut intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv

ACTUALIZARE 12:25 Ecaterina Andronescu vrea si ea convocarea de urgenta a CEx al PSD Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu sustine si ea convocarea de urgenta a Consiliului Executiv National al PSD. ----- *ACTUALIZARE 11:50 Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate ---- *ACTUALIZARE 11:35 Senatorul Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, cere si el convocarea CEx. --- Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale. continuă pe Ziarul Bursa

Miscare-soc in PSD. Mai multi grei ai partidului cer intrunirea de urgenta a CEX

Mai multi lideri importanti ai PSD au cerut intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv, ca urmare a tensiunilor din partid. Presedintele Comisiei SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a solicitat convocarea.

Greii din PSD cer intrunirea urgenta a CEx. Firea: Orice solutie va reiesi va fi mai utila decat instabilitatea actuala

Mai multi lideri PSD solicita intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica declansata de diferendul dintre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose.

Greii din PSD cer intrunirea urgenta a CEx. Firea, Andronescu, Plumb si Manda, semnal pentru transarea crizei politice

Mai multi lideri PSD solicita intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica declansata de diferendul dintre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei (VIDEO)

Liderii social-democrati nu mai au rabdare pana la Comitetul Executiv anuntat pentru finalul lunii la Iasi si cer organizarea imediata a unei sedinte care sa clarifice criza din interiorul partidului si.

Lovitura puternica primita de Cosa Nostra: Politia din New York a arestat mai multi lideri mafioti

Mafia italiana din New York a fost calcata vineri de o razie fara precedent a politiei din New York. Noua presupusi membri ai Mafiei, inclusiv pe capul uneia dintre cele cinci mari familii ale Cosa Nostra locale.

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni luni in sedinta

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni luni in sedinta, dupa ce mai multi lideri ai PSD au cerut, in acest sfarsit de saptamana, convocarea de urgenta a CExN, au declarat, sambata, pentru Agerpres , surse social-democrate.

Primarul General al Capitalei cere intrunirea urgenta a CEx

ACTUALIZARE 11:50 Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate Vicepresedintele PSD Rovana Plumb se alatura si ea liderilor PSD care cer convocarea rapida a Consiliului Executiv National CExN) al partidului, pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate. ---- *ACTUALIZARE 11:35 Senatorul Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, cere si el convocarea CEx. --- Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale.

Firea solicita intrunirea urgenta a CEx: Orice solutie va reiesi va fi mai utila decat instabilitatea actuala

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat re a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale, scrie news. ro. Firea sustine ca indiferent de solutiile ce vor rezulta din sedinta CEx, este categoric mai buna decat actuala instabilitate.

Firea solicita intrunirea urgenta a CEx: Orice solutie va reiesi va fi mai utila decat instabilitatea actuala

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat re a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale. Firea sustine ca indiferent de solutiile ce vor rezulta din sedinta CEx, este categoric mai buna decat actuala instabilitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )