Libnet.ro
UNICEF

06:15

Olguta Vasilescu, despre alegerile europarlamentare: Categoric PSD va candida separat de ALDE

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, despre alegerile europarlamentare: Categoric PSD va candida separat de ALDE

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, duminica, caPSD va candida separat de ALDE la alegerile europarlamentare. Ea a precizat ca lista PSD va fi gata pana pe 15. continuă pe Antena3

ALINA GORGHIU, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: PNL isi poate asuma un scor de 30%

Senatorul PNL de Timis, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca rezultatele recentului sondaj al PNL privind alegerile europarlamentare arata ca partidul pe care il reprezinta isi poate asuma un scor de 30% in alegerile europarlamentare si ca isi doreste o lista a candidatilor pentru aceste alegeri pe care sa o voteze din tot sufletul.

Olguta Vasilescu, dezvaluiri de ultima ora. Ce ii pregateste PSD lui Klaus Iohannis

Olguta Vasilescu, propusa de PSD in functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ar putea fi adoptata ordonanta de urgenta care sa-i dea termen presedintelui pentru.

Olguta Vasilescu: Sunt unii care se cer afara din partid

Olguta Vasilescu, propusa de PSD in functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca sunt unii politicieni care se cer afara din Partidul Social Democrat. Potrivit ei,.

Olguta Vasilescu spune ca ar putea fi adoptata OUG care sa-i dea termen presedintelui pentru numirea ministrilor

Olguta Vasilescu, propusa de PSD in functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ar putea fi adoptata ordonanta de urgenta care sa-i dea termen presedintelui pentru numirea ministrilor propusi de catre premier.

Olguta Vasilescu, prima ironie la adresa aliantei USR-PLUS

Lia Olguta Vasilescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, i-a ironizat pe cei din USR si PLUS pentru alianta formata sambata, in vederea europarlamentarelor.

Olguta Vasilescu anunta masuri pentru Iohannis. il asteapta o plangere pentru abuz in serviciu! Nu o sa fie presedinte toata viata

Pe langa plangerea de inalta tradare, pe presedintele Klaus Iohannis il asteapta si una de abuz in serviciu, a anuntatLia Olguta Vasilescu, duminica, la Antena 3. Olguta Vasilescu a precizat ca.

SONDAJ: Care sunt PRINCIPALELE candidate la alegerile europarlamentare si ce om politic i-ar putea face concurenta lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

PNL, PSD, Pro Romania si PMP ar fi partidele care ar avea cele mai bune patru rezultate la alegerile europarlamentare, se arata in datele unui sondaj realizat in perioada 12-20 ianuarie de catre Biroul de.

Olguta Vasilescu anunta masuri pentru Iohannis pe numirea ministrilor: Va fi o OUG care va da un termen

Olguta Vasilescu a anuntat duminica seara, la Antena 3, ca se pregateste o Ordonanta de Urgenta care sa stabileasca un termen pentru presedintele tarii, in care trebuie sa se incadreze pentru a numi ministrii propusi, facand referire la Klaus Iohannis, care amana numirile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor.

Brexit: Marea Britanie va trebui sa participe la alegerile europarlamentare daca data Brexitului va fi prelungita, considera Parlamentul European

Chiar daca data efectiva a Brexitului, stabilita in prezent pentru 29 martie 2019, va fi extinsa, Regatul Unit tot va trebui sa participe la alegerile europarlamentare, in caz contrar alegatorii britanici ar putea pretinde ca nu li s-a respectat dreptul la vot, a declarat sambata o purtatoare de cuvant a Parlamentului European, citata de agentia DPA, scrie Agerpres.

Orban spune ca lista pentru alegerile europarlamentare nu este decisa, astfel ca nu pot fi nemultumiri atat timp cat nu a fost stabilita

Presedintele PNL Ludovic Orban spune ca lista partidului pentru alegerile europarlamentare va fi stabilita in jurul datei de 15 februarie si ca nu pot exista nemultumiri in cadrul formatiunii atat timp cat lista nu este decisa. El a refuzat sa spuna daca pe aceasta lista se va regasi Crin Antonescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )