Libnet.ro
UNICEF

18:15

PNL va ataca la CCR legea pensiilor: Este cras neconstitutionala

Hotnews Hotnews,
 PNL va ataca la CCR legea pensiilor: Este cras neconstitutionala

PNL va contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea pensiilor, a anuntat, duminica, vicepresedintele partidului Dan Vilceanu, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

VILCEANU, DSPRE LEGEA PENSIILOR: PNL va ataca la CCR acasta lege cras neconstitutionala

PNL va contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea pensiilor, a anuntat astazi vicepresedintele partidului Dan Vilceanu.

PNL va contesta, dupa adoptare, legea pensiilor la Curtea Constitutionala: Ce nereguli reclama opozitia

PNL a anuntat, prin vocea vicepresedintelui Dan Vilceanu, ca legea pensiilor va fi contestata la Curtea Constitutionala deoarece discrimineaza privind prevederile pe pensia de invaliditate si nu respecta nici.

Florin Iordache: Legea pensiilor va intra la vot final cel trziu miercuri dimineata

Legea pensiilor va intra la vot final in plenul Camerei Deputatilor fie marti seara, fie miercuri dimineata, spune vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache.

COALITIA PSD-ALDE, FARA MAJORITATE IN CAMERA DEPUTATILOR Legea pensiilor, amanata pentru discutarea amendamentelor UDMR

Pierderea de catre coalitia PSD-ALDE a majoritatii parlamentare in Camera Deputatilor s-a simtit din nou, ieri, inainte de sedinta de plen. Pusa la colt de refuzul alesilor UDMR de a vota proiectul privind legea pensiilor, coalitia de guvernare a amanat, pentru saptamana viitoare, prin intermediul lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, introducerea pe ordinea de zi a sedintei de plen a actului normativ asteptat de cei peste 5 milioane de pensionari din tara noastra.

Ministrul Muncii anunta ca va negocia cu UDMR despre legea pensiilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat sambata ca va negocia cu liderii UDMR luni sau marti, inainte de votul final al legii pensiilor, dupa ce membrii acestei formatiuni au declarat in urma cu cateva.

Ministrul Muncii anunta ca va negocia cu UDMR despre legea pensiilor: Discutiile, luni si marti, nainte de vot

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat sambata, la Romania TV, ca va negocia cu liderii UDMR luni sau marti, inainte de votul final al legii pensiilor, dupa ce membrii acestei formatiuni au declarat in urma cu cateva zile ca au depus amendamente cu privire la situatia persoanelor cu dizabilitati.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )