Libnet.ro
UNICEF

18:15

Prima reactie din PSD dupa ce opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: E o bataie de joc

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa ce opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: E o bataie de joc

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a vorbit, vineri,despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila. Motiunea va fi citita luni dupa-amiaza, incepand cu. continuă pe Antena3

Opozitia a depus motiunea de cenzura. Citu: Purtam negocieri pana in ultimul moment. Turcescu: E o radiografie a starii deplorabile in care se afla Romania

Partidele din Opoztie au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Documentul e semnat de 163 de parlamentari din PNL, USR, PMP si Pro Romania. Pentru a trece motiunea, Opozitia trebuie sa stranga 233 de voturi.

Opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Cate semnaturi a strans

PNL, USR si PMP au depus miercuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului, strangand doar 163 de semnaturi, cu doua mai putin chiar decat majoritatea din Camera Deputatilor. De la ora 14. 00, Premierul Viorica Dancila va prezenta in plenul reunit al Parlamentului programul Executivului privind presedintia Consiliului UE.

Prima reactie a lui Dancila dupa intalnirea cu liderii USR, pe tema modificarii Codului Penal si Codului de Procedura Penala

Premierul Viorica Dancila a avut prima reactie dupa intalnirea cu delegatia USR, discutiile intre cele doua parti fiind despre preluarea presedintiei Consiliului UE si modificarea legislatiei penale, precizandu-se ca propunerile vor fi constructive si in acord cu deciziile CCR.

Opozitia a depus motiunea de cenzura. De ce nu a venit cu propunere de premier

Opozitia a depus, vineri, motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, demersul fiind semnat de 163 de parlamentari. Actul a fost depus de senatorul PNL Florin Citu, deputul USR Ionut Mosteanu si deputatul PMP.

Opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila! Daca respectam Romania, este momentul sa trimitem Guvernul Dancila acasa

Mai multi reprezentanti ai partidelor din opozitie au depus, vineri, motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!. Declaratie surprinzatoare din partea unui lider.

Socrul lui Sebastian Ghita, audiat la Parchet dupa denuntul depus de ginerele sau contra Laurei Codruta Kovesi

Socrul lui Sebastian Ghita a ajuns la Parchetul General. A fost chemat de Adina Florea pentru a fi audiat dupa denuntul depus de Sebastian Ghita la Sectia de ancheta a magistratilor contra Codrutei Kovesi.

Declaratie surprinzatoare din partea unui lider PNL: Motiunea de cenzura nu are nicio sansa!

Declaratie surprinzatoare din partea unui lider PNL. Motiunea de cenzura nu are nicio sansa, a spus deputatul Ioan Cupsa pentru Flux 24. Tot el a mai spus ca liberalii, cei care au si initiat.

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

Cand depune Opozitia motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila este rusinea Romaniei

Liderul de grup al liberalilor din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi depusa vineri si se va intitula Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila este rusinea Romaniei. Guvernul poate sa cada, totul este o chestiune de vointa politica, a spus Turcan, sustinuta fiind de liderii PMP si USR.

Politia Romana, prima reactie dupa ce Sebastian Ghita a depus plangere pe numele lui Kovesi

COMUNICAT Avand in vedere solicitarile reprezentantilor mass-media, precum si interesul major al publicului in ceea ce priveste extradarea si aducerea in tara, din Indonezia, a unui cetatean.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )