Libnet.ro
UNICEF

12:00

PSD, dupa instituirea starii de urgenta: Atragem atentia ca e nevoie de criterii clare de angajare. Guvernul nu poate sa ia oameni de pe strada si sa-i angajeze

Adevărul Adevărul,
PSD, dupa instituirea starii de urgenta: Atragem atentia ca e nevoie de criterii clare de angajare. Guvernul nu poate sa ia oameni de pe strada si sa-i angajeze

Vicepresedintele Senatului, Titus Corlatean, a cerut Guvernului ca, in perioada starii de urgenta, sa mentina criteriile in ceea ce priveste angajarile in domeniul sanatatii. continuă pe Adevărul

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice, precizari cu privire la realizarea achizitiilor prevazute in Decretul presedintelui Romaniei privind instituirea starii de urgenta

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP) a transmis, luni seara, precizari cu privire la realizarea achizitiilor prevazute in Decretul presedintelui Romaniei privind instituirea starii de urgenta.

DOCUMENT Ce masuri in domeniul economic contine decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat decretul privind instituirea starii de urgenta, care contine o serie de masuri de protectie pentru populatie, pentru angajatori si angajati.

Document. Decretul privind instituirea starii de urgenta. Toate masurile de forta impuse de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind instituirea starii de urgenta, acesta urmand sa fie publicat in Monitorul Oficial.

DOCUMENT Ce prevede decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat luni decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Ce prevede acest decret. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

Eugen Tomac este blocat in SUA: Cand am aterizat la Washington, presedintele Trump tocmai anunta instituirea starii de urgenta

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, pe Facebook ca este blocat in SUA. Tomac spune ca a ajuns la Washington exact cand presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat instituirea starii de urgenta. Evenimentul la care a fost invitat a fost amanat.

Dan Barna: USR va vota decretul privind instituirea starii de urgenta. Cerem autoritatilor sa aplice masurile cu fermitate

Liderul USR Dan Barna a anuntat luni pe Facebook ca formatiunea sa va vota in favoarea aprobarii decretului privind starea de urgenta. Totodata, acesta cere autoritatilor sa aplice masurile proportional si cu fermitate, precum si ca personalul medical sa primeasca o atentie speciala in aceste zile.

IN CAZUL RASPANDIRII COVID-19 Avocatul Poporului solicita instituirea starii de urgenta

Avocatul Poporului, institutie condusa de Renate Weber ex-ALDE), solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus, iar Parlamentului sa o aprobe. Instituirea starii de urgenta ar duce la suspendarea mai multor drepturi cetatenesti, dar si la imposibilitatea dizolvarii Parlamentului pana la incetarea starii.

Augustin Zegrean, despre instituirea starii de urgenta: Din moment ce toate tarile din jur au procedat la fel inseamna ca asta este solutia

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei Augustin Zegrean a precizat luni ca Decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei se afla in limitele constitutionale, in.

Marcel Vela: Instituirea starii de urgenta este spre binele tuturor. Fac apel la calm si solidaritate. Situatia este sub control (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, duminica, referitor la instituirea starii de urgentain Romania, ca aceasta este o masura adoptata spre binele tuturor in contextul raspandirii.

Deciziile COSR dupa decretarea starii de urgenta in Romania. Ce se intampla cu pregatirile pentru Tokyo2020

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a anuntat, luni, dupa implementarea starii de urgenta in Romanie, ca va sustine in continuare programele de pregatire in vederea calificarii si participarii sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Tokyo, insa a suspendat activitatea in centrele olimpice de pregatire a juniorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )