Libnet.ro
UNICEF

22:45

RALUCA TURCAN: De doi ani si jumatate, Romania a fost acaparata de infractori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: De doi ani si jumatate, Romania a fost acaparata de infractori

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a afirmat ca un vot usturator cu DA la referendum va fi o motiune de cenzura populara care va putea si in Parlament sa schimbe Guvernul si sa scape tara de Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Cei care au votat PSD, ALDE sunt dezamagiti de ceea ce se intampla; de doi ani si jumatate se lupta doar ca sa-l scape de Dragnea de inchisoare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca cei care au votat PSD si ALDE sunt dezamagiti, pentru ca de doi ani si jumatate se lupta doar ca sa-l scape pe Dragnea de inchisoare. La randul ei, Corina Cretu considera ca votul din 26 mai este si unul pentru ramanerea Romaniei in Uniunea Europeana.

Ponta: Cei care au votat PSD, ALDE sunt dezamagiti de ceea ce se intampla; de doi ani si jumatate se lupta doar ca sa-l scape pe Dragnea de inchisoare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca cei care au votat PSD si ALDE sunt dezamagiti, pentru ca de doi ani si jumatate se lupta doar ca sa-l scape pe Dragnea de inchisoare. La randul ei, Corina Cretu considera ca votul din 26 mai este si unul pentru ramanerea Romaniei in Uniunea Europeana.

Turcan: Un vot cu DA la referendum, motiunea de cenzura populara care va putea si in Parlament sa schimbe Guvernul

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a afirmat ca un vot usturator cu DA la referendum va fi o motiune de cenzura populara care va putea si in Parlament sa schimbe Guvernul si sa scape tara de Liviu Dragnea. Turcan a afirmat sambata, in discursul sustinut la mitingul PNL din Piata Victoriei din Bucuresti, ca de doi ani si jumatate Romania a fost acaparata de infractori.

Sorina Pintea: in maximum doi ani, acoperim posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta

In maximum doi ani, posturile vacante din spitale ar urma sa fie acoperite cu medici specializati in medicina de urgenta, sustine ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea a fost intrebata vineri, in timpul unei vizite la Zalau, ce masuri poate lua Ministerul Sanatatii pentru rezolvarea crizei generate de lipsa medicilor specializati in medicina de urgenta, problema prezenta in multe spitale din tara.

RADIOGRAFIA CONPET SA / BROKERII: Rezultatele financiare - cauza scaderii actiunii COTE, in ultimii doi ani

Simion Tihon, Prime Transaction: O suplimentare a dividendelor acordate de companie este putin probabila * Marcel Murgoci, Estinvest: Probabil, pretul actiunii COTE va iesi din intervalul in care se tranzactioneaza acum, iar directia va fi data de rezultatele financiare pentru primul trimestru al acestui an * George Brande, Interfinbrok: Investitorii asteapta mai multe detalii despre operatiunea de majorare a capitalului social, hotarata in martie 2019 Rezultatele financiare dezamagitoare pentru investitori reprezinta principalul motiv pentru care pretul actiunilor Conpet COTE) s-a instalat pe o traiectorie descendenta in ultimii mai bine de doi ani, sunt de parere brokerii consultati de Ziarul BURSA, in conditiile in care, de la data de 20 martie momentul in care titlurile COTE au fost incluse in indicele BET) si pana in 13 mai 2019, pretul actiunii transportatorului de produse petroliere a coborat cu 20,45%, pana la 77,8 lei/titlu.

Pintea: In maximum doi ani acoperim posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca in maximum doi ani urmeaza sa fie acoperite posturile vacante din spitale cu medici specializati in medicina de urgenta, scrie Agerpres.

Caz cutremurator. Un baietel de 12 ani din Romania, vandut de propriul tata (FOTO)

Caz cutremurator in Romania. Un baietelde doar 12 ani este vandut de propriul sau tata ca sclav. Acesta este supus la muncile campului, dupa ce a fost vandut ca slav de propriul sau tata. La.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )