Libnet.ro
UNICEF

15:15

Raluca Turcan: Pe fond, Klaus Iohannis si PNL au reusit, avand votul romanilor, sa puna capat domniei coruptilor si asaltului asupra justitiei

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Pe fond, Klaus Iohannis si PNL au reusit, avand votul romanilor, sa puna capat domniei coruptilor si asaltului asupra justitiei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, joi, la Consiliul National, ca, pe fond, Klaus Iohannis si PNL au reusit, avand votul romanilor, sa puna capat domniei coruptilor si asaltului asupra justitiei. Suntem gata sa incepem un nou capitol in dezvoltarea Romaniei, in care personajele centrale vor fi romanii cinstiti, nu coruptii. , a sustinut Turcan. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan, la Consiliul National: ,,Doar PNL are curajul sa le spuna romanilor adevarul

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, si liderul senatorilor liberali, Florin Citu, au criticat, j.

Liberalii il ignora pe Dan Barna. Ce a raspuns Raluca Turcan cand a fost intrebata despre criticile aduse presedintelui Iohannis de catre prezidentiabilul USR-PLUS (VIDEO)

Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze criticile adresate de Dan Barna catre presedintele Iohannis, in contextul in care candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din.

Raluca Turcan (PNL): Solicit Guvernului Dancila sa nu taie din banii alocati Educatiei la rectificare. Sa prezinte urgent un plan de masuri pentru a repara dezastrul din sistem

Deputata Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, ii solicita Guvernului Dancila sa nu taie din banii alocati Educatiei la rectificarea bugetara, precum si sa prezinte un plan urgent de masuri pentru a.

RALUCA TURCAN: Dancila sa-i demita pe ministrul interimar al Educatiei si pe consilierul Dana Varga

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii solicita premierului Viorica Dancila sa-i demita pe ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, si pe consilierul ei personal, Dana Varga.

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL Liberalii pregatesc campania pentru prezidentiale

Peste 3500 de lideri ai liberalilor sunt asteptati, astazi, la Romexpo, la reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment, parlamentarii, primarii si alesii locali ai PNL se vor intalni cu presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 18:09 Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a inceput, joi, la Romexpo, in prezenta a peste 3. 200 de liberali. Presedintele Klaus.

Repetitie pentru prezidentiale. Klaus Iohannis participa azi la sedinta PNL. Rares Bogdan, instalat in conducerea partidului

Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea Consiliului National al PNL. Evenimentul va marca lansarea neoficiala a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din toamna. Liberalii isi vor alege un nou prim-vicepresedinte: Rares Bogdan.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL: Cazul de la Caracal ne dezvaluie cat de grav e dezastrul provocat de PSD - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: 18:25 Klaus Iohannis sustine un discurs in cadrul CN al PNL. Ma bucur sa ma aflu alatur de voi, mai ales ca astazi sunteti, prin votul romanilor, cel mai important partid din Romania. Este o.

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

Klaus Iohannis: Va chem sa reconstruim Romania

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, joi, in reuniunea Consiliului National al PNL, viziunea .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )