Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in. continuă pe B1

Rares Bogdan, dezvaluiri de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis. Aparitie-surpriza in sala

Europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat ca dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I . Este o sala mica, din pacate, are doar 215 locuri pe scaune si doua loje, doua balcoane mari, care vor fi.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Rares Bogdan a raspuns daca o primeste pe Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis de la SNSPA: Nu are ce sa caute!

Rares Bogdan a vorbit despre detaliile dezbaterii de marti, la Antena 3, in conditiile in care Ionel Danca nu avea informatii exacte despre stabilirea locului dezbaterii, conform sursei citate. SNSPA a.

Rares Bogdan anunt despre dezbaterea lui Klaus Iohannis: Va fi dupa modelul american. Audienta estimata va depasi sapte milioane de cetateni

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a precizat pentru RFI Romania ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va.

RARES BOGDAN: Dancila se face de ras daca vine la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, la RFI, ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20 si va fi organizata dupa model american, iar intre sase si noua invitati vor putea pune intrebari, probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

Rares Bogdan: Dezbaterea lui Iohannis, dupa model american. Cate intrebari vor pune invitatii

Dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va fi de peste sapte milioane de cetateni, declara la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan.

Rares Bogdan: Dezbaterea lui Iohannis va fi dupa model american. Cate intrebari vor pune jurnalistii si cum se va desfasura evenimentul

Dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va fi de peste sapte milioane de cetateni, declara la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan. El a mai precizat ca vor putea pune intrebari intre sase si noua invitati si ca vor fi probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

Rares Bogdan, despre dezbaterea lui Iohannis: Dancila nu are ce sa caute acolo. PSD incearca sa o victimizeze

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, sambata, ca fostul premier Viorica Dancila nu are ce cauta la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis. Fostul jurnalist a precizat ca presedintele nu are ce sa discute cu liderul PSD.

Rares Bogdan, despre Klaus Iohannis: E un om cat se poate de uman, de echilibrat si normal

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri seara, la Exces de Putere ca nimeni nu se indoieste ca Klaus Iohannis nu va castiga alegerile prezidentiale, precizand ca cu cat mobilizarea e mai.

Rares Bogdan, atac la Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara!

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, lanseaza un atac dur la adresa lui Adrian Nastase, dupa ce acesta din urma l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca a sput de la PSD. in acest context, Rares Bogdan il numeste pe fostul premier lup moralist. Rares Bogdan, replici dure catre Adrian Nastase: Mai dati de pomana pentru matusa Tamara! .

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )