Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rares Bogdan: Propunerea PNL pentru premier este Ludovic Orban

B1 B1,
Rares Bogdan: Propunerea PNL pentru premier este Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, miercuri, ca liberalii vor merge la consultarile de la Cotroceni tot cu Ludovic Orban ca propunere de premier. Avem totala incredere in presedintele. continuă pe B1

Rares Bogdan izbucneste impotriva deciziei CCR privind numirea lui Orban la Guvern

Europarlamentarul Rares Bogdan s-a dezlantuit dupa ce CCR a decis ca propunerea lui Ludovic Orban pe.

Rares Bogdan: Jos ticalosii! Romania are nevoie ca de aer de anticipate!

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a spus ca Romania are nevoie de alegeri anticipate ca de aer fiindca tot ce face PNL pentru a reaseza tara in coordonatele normalitatii, PSD blocheaza in Parlament sau prin CCR.

BOGDAN COJOCARU, TSD: Pierzatorul politic al momentului este Ludovic Orban

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, sustine ca pierzatorul politic al momentului este Ludovic Orban si ca liderul PNL va fi parasit cat de curand de presedintele Klaus Iohannis, dar si de colegii sai de partid.

Victorie pentru PSD. Numirea lui Ludovic Orban in functia de premier este neconstitutionala

Astazi, luni 24 februarie 2020, inainte de sedinta celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, PNL, in frunte cu Klaus Iohannis, au primit o lovitura dura din partea CCR. Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza PSD-ului prin decizia sa pe marginea numirii pentru a doua oara a lui Ludovic Orban in functia de .

Serban Nicolae, propunerea PSD pentru presedintia Senatului Favoritul lui Ciolacu a pierdut detasat in fata lui Nicolae

Serban Nicolae este propunerea PSD pentru presedintia Senatului, au decis, marti, senatorii social-democrati. Nicolae este cunoscut drept un sustinator al modificarilor la legile justitei si codurilor penale si s-a remarcat si prin derapajele sale verbale la adresa colegilor. De precizat este ca acesta a castigat in fata senatorului Oprea care a fost sustinut de catre presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Serban Nicolae are sanse sa fie validat drept presedintele Senatului in conditiile in care PSD controleaza majoritatea in aceasta camera. UPDATE Conducerea PSD nu este de acord cu propunerea facuta de grupul senatorial. Situatia s-ar putea transa la un viitor Comitet Executiv al partidului iar alegerea Senatului ar putea fi amanata pentru saptamana viitoare, sustin surse din interiorul PSD.

Mandatul PNL la Cotroceni: sustinere pentru propunerea lui Iohannis. Rares Bogdan: Nu ne-am schimbat optiunea. Avem incredere in solutia presedintelui

PNL nu si-a schimbat optiunea in privinta premierului, mandatul delegatiei care va merge miercuri la Cotroceni fiind de sustinere a pentru propunerea pe care o va face presedintele Klaus Iohannis.

Guvernul Orban II, la vot in Parlament. Opozitia face front comun pentru a impiedica anticipatele Tot astazi, CCR decide daca desemnarea lui Orban din nou premier este constitutionala

Camera Deputatilor si Senatul au plen reunit, luni, de la ora 16. 00, pentru investirea Guvernului Orban II. PSD, Pro Romania si ALDE au anuntat ca nu participa la sedinta, in timp ce parlamentarii liberali vor fi prezenti in sala, insa nu vor vota. Pentru PNL, scenariul alegerilor anticipate pare tot mai indepartat, in conditiile in care cel mai probabil sedinta de plen va fi amanata astazi din lipsa cvorumului, PSD incercand sa amane votul pentru luna martie.

Serban Nicolae este propunerea PSD pentru sefia Senatului

ACTUALIZARE - Uniunea Salvati Romania USR) considera ca nominalizarea, de catre PSD, a lui Serban Nicolae pentru functia de Presedinte al Senatului este o jignire adusa Romaniei si statului de drept. --- PSD a decis, marti, sa-l propuna pe Serban Nicolae pentru functia de presedinte al Senatului, votul urmand sa aiba loc in sedinta de miercuri.

Serban Nicolae este propunerea PSD pentru sefia Senatului

PSD a decis, marti, sa-l propuna pe Serban Nicolae pentru functia de presedinte al Senatului, votul .

Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis a ales din nou calea crizei politice dupa ce l-a desemnat premier pe Florin Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )