Libnet.ro
UNICEF

21:30

Razvan Mitu, vicepresedinte Pro Romania: Am aflat cu stupoare ca am fost inlocuit de la conducerea filialei Sector 1

Adevărul Adevărul,
Razvan Mitu, vicepresedinte Pro Romania: Am aflat cu stupoare ca am fost inlocuit de la conducerea filialei Sector 1

Vicepresedintele Pro Romania Razvan Mitu anunta, luni seara, ca a aflat cu stupoare ca a fost inlaturat de la conducerea filialei Sector 1 a partidului, singurul lucru care considera ca i se poate imputa fiind prietenia cu Daniel Constantin si o buna colaborare cu Sorin Cimpeanu. continuă pe Adevărul

Adevaratul motiv pentru care Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. A facut public totul

Mihai Tudose a demisionat marti din Pro Romania. Anuntul a fost facut chiar pe contul de Facebook al europarlamentarului. Acesta a vorbit despre motivele care l-au determinat sa plece din partid. A inceput o.

Victor Ponta, despre plecarea lui Mihai Tudose din Pro Romania: A fost in dezacord cu deciziile partidului

Victor Ponta comenteaza decizia lui Mihai Tudose de a demisiona din Pro Romania. Liderul partidului afirma ca acesta era in dezacord cu deciziile Pro Romania din momentul in care a votat instalarea Guvernului.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Fostul premier si-a postat demisia pe Facebook

Daca mariajul dintre Mihai Tudose si Victor Ponta a fost unul sub bune auspicii, se pare ca acum s-a pronuntat divortul dintre cei doi! Victor Ponta a dezvaluit motivul plecarii fostului Premier din structura de partid. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care .

Parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva legii de aprobare a OUG 402019

Pro Romania anunta ca parlamentarii formatiunii vor vota impotriva legii de aprobare a OUG 402019, nemultumiti in principal de modalitatea de alegere a presedintelui consiliului judetean. Cerem ca presedintele Consiliului judetean sa fie ales de consilieri. Altfel, ramanem in aceeasi paradigma a baroniadei, inlocuind doar oamenii PSD cu cei al PNL-ului, afirma Victor Ponta, liderul Pro Romania.

Mihai Tudose demisioneaza din Pro Romania

Fostul premier, Mihai Tudose, si-a depus cererea de demisie din Pro Romania. Acesta a postat pe reteaua de socializare Facebook o fotografie a cererii de eliberare din functie, depuse la filiala din Braila a partidului.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Europarlamentarul invoca totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale

Mihai Tudose a anuntat luni ca a demisionat din Pro Romania. Europarlamentarul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook, intr-o postare insotita de precizarea Doar atat. Deocamdata. , si unde a.

Breaking news! Mihai Tudose si-a dat demisia din Pro Romania

Europarlamentarul Pro Romania, Mihai Tudose, a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook ca demisionea.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania dupa conflictul cu Ponta. Care e motivul oficial

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, el postand pe Facebook cererea de demisie depusa la filiala Braila a partidului.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, luni dimineata. Europarlamentarula trimis demisia la partid si anunta ca in viitor va vorbi despre ceea ce l-a fortat sa ia aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )