Libnet.ro
UNICEF

21:15

Serviciile de sanatate diferentiate, o foame majora de bani a Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Serviciile de sanatate diferentiate, o foame majora de bani a Guvernului

Vicepresedintele PNL Cristian Busoi considera ca declaratiile ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, despre pachete de servicii de sanatate diferentiate, in functie de cuantumul cotizatiei pentru sanatate, reflecta o foame majora de bani a Guvernului scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Busoi: Declaratiile lui Teodorovici despre pachete de servicii de sanatate diferentiate reflecta o foame majora de bani a Guvernului

Vicepresedintele PNL Cristian Busoi considera ca declaratiile ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, despre pachete de servicii de sanatate diferentiate, in functie de cuantumul cotizatiei pentru sanatate, reflecta o foame majora de bani a Guvernului.

Cristian Busoi DESFIINTEAZA propunerea lui Dandy Orlando privind pachetele de servicii de sanatate: Reflecta o FOAME MAJORA de BANI a Guvernului!

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedinte al PNL Bucuresti, considera ca propunerea ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, privind pachetele de servicii de sanatate diferentiate in functie de cuantumul.

Ministrul Teodorovici greseste privind serviciile de sanatate diferentiate

Deputatul PSD Petre Florin Manole declara ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, greseste in expunerea ideilor privind pachetele de servicii de sanatate diferentiate in functie de cuantumul cotizatiei platite de fiecare asigurat, parlamentarul social-democrat subliniind ca astfel s-ar ajunge la instituirea unui sistem de sanatate discriminatoriu.

Deputat PSD: Ministrul Teodorovici greseste in legatura cu pachetele de servicii de sanatate diferentiate

Deputatul PSD Petre Florin Manole declara ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, greseste in expunerea ideilor privind pachetele de servicii de sanatate diferentiate in functie de cuantumul cotizatiei platite de fiecare asigurat, parlamentarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2355 seconds )