Libnet.ro
UNICEF

16:45

Turcan: PNL va contesta la CCR nfiintarea comisiei speciale privind legile securitatii nationale

Hotnews Hotnews,
 Turcan: PNL va contesta la CCR nfiintarea comisiei speciale privind legile securitatii nationale

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Partidul National Liberal va contesta la Curtea Constitutionala infiintarea Comisiei speciale privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale, pentru ca aceasta comisie este un paravan pentru capturarea statului. continuă pe Hotnews

PNL va contesta la CCR infiintarea Comisiei speciale privind legile sigurantei nationale

Partidul National Liberal PNL) va contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) infiintarea Comisiei speciale privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale, a anuntat, astazi, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

Motivarea CCR la decizia privind nfiintarea Comisiei de ancheta a activitatii sefului SPP: Sesizarea organelor de cercetare penala nu poate avea ca temei refuzul de a furniza informatii comisiei de ancheta

Sesizarea organelor de cercetare penala nu poate avea ca temei refuzul unei persoane de a furniza informatiile solicitate de o comisie parlamentara de ancheta, potrivit motivarii deciziei prin care Curtea Constitutionala a Romaniei a admis sesizarile PNL si USR cu privire la neconstitutionalitatea hotararii prin care a fost infiintata comisia pentru verificarea activitatii sefului Serviciului de Protectie si Paza SPP), Lucian Pahontu, noteaza Agerpres.

PNL, lovitura pentru Guvern: Liberalii contesta CCR trei ordonante de urgenta din domeniul financiar (SURSE)

PNL se pregateste sa atace la Curtea Constitutionala trei ordonante de urgenta care vizeaza domeniul financiar, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Liberalii vor lua o decizie in.

Manda, Tutuianu, Vlase, Raetchi - printre membrii Comisiei parlamentare speciale privind legile sigurantei

Claudiu Manda, Adrian Tutuianu, Gabriel Vlase, Ovidiu Raetchi, Claudiu Prisnel se numara printre membrii propusi de partide pentru a face parte din Comisia parlamentara speciala privind legile sigurantei nationale, iar presedintele acestui for va fi unul dintre parlamentarii PSD, scrie Agerpres.

A fost votata infiintarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securitatii nationale

Plenul reunit al Parlamentului a votat, miercuri, cu 208 voturi pentru, 92 de voturi impotriva si trei abtineri, infiintarea Comisei speciale care sa modifice legile privind securitatea nationala, scrie Digi24 .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )