Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un vicepresedinte PSD ii cere demisia lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Un vicepresedinte PSD ii cere demisia lui Liviu Dragnea

Vicepresedintele PSD Dambovita Fanut Costea a afirmat la un post local de televiziune ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor. Da! Liviu. continuă pe Antena3

Un vicepresedinte PSD Dambovita cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor

Un vicepresedinte PSD Dambovita cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor, problema demisiei de la conducerea Partidului Social Democrat urmand sa fie transata la Congresul din februarie 2018, scrie ripostapenet. ro.

USR cere DEMISIA lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor

Deputatul USR Cristian Seidler i-a cerut, marti, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe.

PNL cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, afirmand.

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Tudose, cere demisia lui Liviu Dragnea

Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, cere demisia din Parlament alui Liviu Dragnea, in contextul acuzatiilor care i se aduc, pentru a-si proba.

PNL cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD, Liviu Dragnea, sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, potrivit unui anunt dat de DNA.

USR a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

Liderul deputatilor USR, Cristian Seidler, i-a cerut in sedinta de plen demisia presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pus luni sub acuzare de DNA in dosarul Teldrum. Dragnea nu a fost prezent marti la sedinta de plen.

Ce pregateste PSD dupa acuzarea lui Liviu Dragnea

In PSD este fierbere dupa punerea sub acuzare a lui Liviu Dragnea. Pe de o parte, se vorbeste despre organizarea unui mega-miting de sustinere pentru presedintele PSD si-l acuza pe Iohannis ca foloseste.

Un consilier al premierului Tudose ii cere demisia lui Dragnea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, il critica pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca oamenii ar trebui sa faca altceva in afara de a urmari evolutia dosarelor sefului PSD. Reactia acestuia vine dupa ce luni DNA a inceput urmarirea penala fata de Liviu Dragnea intr-un nou dosar.

Lui Liviu Dragnea i se cere demisia de la sefia Camerei Deputatilor

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD, Liviu Dragnea, sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, potrivit unui anunt dat de DNA.

Opozitia cere demisia lui Dragnea: PNL anunta ca initiaza procedura de schimbare a sefului PSD de la conducerea Camerei deputatilor

Scena politica reactioneaza dupa punerea sub urmarile penala a lui Liviu Dragnea intr-un dosar de coruptie. Reprezentantii opozitiei cer la unison ca seful PSD sa demisioneze de la conducerea Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )