Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila, aparata de unii lideri PSD: Nu trebuie inlaturata. Mergem mai departe

B1 B1,
Viorica Dancila, aparata de unii lideri PSD: Nu trebuie inlaturata. Mergem mai departe

S-au format douatabere in PSD, dupaalegerile prezidentiale. Cei care cer capul Vioricai Dancila si cei care inca o vor la conducere. Vicepresedintele executiv al PSD Mehedinti, Marius Screciu, . continuă pe B1

Victor Ponta, lovitura uriasa pentru Viorica Dancila: Cei de la PSD trebuie sa-si gaseasca pe cineva care sa-i conduca

Fostul candidat la alegerile prezidentiale din 2014 Victor Ponta a atacat-o dur pe Viorica Dancila, care a pierdut dramatic in fata lui Klaus Iohannis. Eu cred ca in turul doi cu Barna sau Diaconu nu.

Gabriela Firea, primul mesaj dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile: Nu trebuie sa dezarmam

Candidata PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. O prima reactie dupa acest esec a avut si Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei. Gabriela Firea, primarul-general al Bucurestiului, a comentat esecul PSD la prezidentiale. Edilul-sef a avut o prima reactie dupa ce Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis in .

Viorica Dancila a convocat Comitet Executiv al PSD, marti, ora 18.30: Discutia nu trebuie amanata

Viorica Dancila a anuntat ca a convocat sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru marti, ora 18. Social-democratii vor analiza rezultatul alegerilor prezidentiale, dar si nemultumirile din partid. La sedinta exista posibilitatea si convocarii unui Congres pentru perioada urmatoare.

Marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila! Ce crede purtatorul de cuvant al PSD despre candidata la prezidentiale. Un detaliu nebanuit a uimit pe toata lumea

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a facut dezvaluiri despre Viorica Dancila, candidata la prezidentiale, in ultima zi de campanie electorala. Ce crede acesta? Purtatorul de cuvant al PSD, marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila Ultima zi de campanie electorala a venit cu emotii pentru candidatii in cursa pentru Cotroceni, dar si cu marturisiri. Valeriu .

Serban Nicolae: Nu cred ca poate fi vorba de o negociere in ceea ce o priveste pe Viorica Dancila

Serban Nicolae a fost, luni, printre primii lideri PSD care a dat de inteles ca Viorica Dancila trebuie schimbata din fruntea PSD. Acesta a afirmat ca nu crede ca Viorica Dancila poate fi liderul pe care PSD.

Viorica Dancila: Nu imi dau demisia de la sefia PSD

Viorica Dancila sustine ca nu isi va da demisia de la sefia PSD, iar, daca unii colegi ai sai vor s-o inlocuiasca, atunci trebuie organizat un congres. Ea a comentat ca in acest moment nu este nevoie de conflicte in partid. Trebuie sa ne focalizam atentia spre partidul de la putere si sa facem o opozitie activa, a mai spus ea.

Viorica Dancila, cel mai slab scor luat de un prezidentiabil PSD din istorie: Ultimii 3 erau indepartati de la varful partidului dupa infrangeri, desi obtineau mult mai multe voturi

Viorica Dancila a obtinut cea mai usturatoare infrangere a unui candidat PSD din istoria alegerilor prezidentiale, cu 3,3 milioane de voturi dupa numararea buletinelor din peste 99% din sectii. Desi.

SURSE: Peste 20 de lideri PSD participa la intalnirea convocata de Marcel Ciolacu

Infrangerea Vioricai Dancila in alegerile prezidentiale a nascut o alta bataie in PSD. Viorica Dancila a fost convinsa sa isi dea demisia de la conducerea partidului, potrivit unor surse.

Viorica Dancila, prima reactie dupa aflarea rezultatului de la exit-poll-uri: PSD a recastigat increderea cetatenilor romani

Viorica Dancila a asteptat rezultatul exit-poll-urilor in sediul PSD din Bucuresti, alaturi de echipa sa de campanie. Si a venit apoi cu prima reactie. Candidatul social-democrat a pierdut alegerile, obtinand doar 33,5% din voturi. Viorica Dancila, candidata PSD si sefa partidului, a primit rezultatele exit-poll in sediul PSD din soseaua Kiseleff din Bucuresti. Imediat dupa .

Viorica Dancila si sotul ei, moment de sinceritate asumat de PSD. Cum s-au cunoscut. Am luat-o cu caruta de la gara!

Viorica Dancila si sotul sau au avut un prim moment de transparenta completa. Cei doi au dezvaluit momentul in care s-au mutat impreuna si episodul de neuitat de cand candidatul de la PSD la prezidentiale a luat viata de la capat, la tara. Viorica Dancila si sotul ei, interviu sincer Viorica Dancila nu a povestit .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )