Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cum prezinta Ponta informatii trunchiate despre Ministerul Sanatatii de dragul Chinei

Adevărul Adevărul,
Cum prezinta Ponta informatii trunchiate despre Ministerul Sanatatii de dragul Chinei

Liderul ProRomania Victor Ponta l-a criticat pe ministrul Sanatatii, Victor Costache, ca nu a participat la videoconferinta organizata de China cu tarile din Europa Centrala si de Est pe tema coronavirusului. insa invitatia nu a fost adresata direct ministrilor Sanatatii, ci reprezentantilor ministerelor sanatatii. De altfel, cele mai multe state au fost reprezentate de directori si consilieri, nu de ministri, potrivit informatiilor Adevarul. continuă pe Adevărul

Este sigur sa donez sange in timpul crizei coronavirus? Ce spune Ministerul Sanatatii

Romania are mare nevoie de donatori de sange in acest moment, iar la nivel international exista un consens asupra sigurantei transfuziilor sanguine in circumstantele actuale ale pandemiei cu noul coronavirus, dau asigurari Ministerul Sanatatii si Observatorul Roman de Sanatate, care desfasoara o campanie de informare in contextul epidemiei.

Presa: Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii nu ar fi fost testat de coronavirus, desi este coleg cu pacientul 92

Pacientul cu numarul 92 este o femeie care lucreaza in Ministerul Sanatatii. Conform Romania TV, care citeaza surse din cadrul ministerului, seful Corpului de Control nu s-ar fi testat de coronavirus.

Coronavirus in Romania: Ministerul Sanatatii - in prezent exista peste 1.500 de teste moleculare; alte 50.000 sunt distribuite in aceasta saptamana

Ministerul Sanatatii anunta ca in prezent exista 1. 524 de teste pentru diagnosticare moleculara a COVID-19 in cele 7 centre de boli infectioase din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova, carora li se adauga 10. 000 de teste pentru diagnosticare moleculara si alte 40. 000 de teste rapide achizitionate de catre Unifarm si care sunt distribuite saptamana aceasta catre spitale, pe baza de comanda.

Ministerul Sanatatii: Exista 1.524 de teste pentru diagnosticarea COVID-19 La acestea se adauga 10.000 de teste pentru diagnosticare moleculara si alte 40.000 de teste rapide

Ministerul Sanatatii transmite ca, in prezent, exista un numar de 1. 524 de teste pentru diagnosticarea noului coronavirus in cele 7 centre de boli infectioase care au capacitate de diagnostic si.

Ministrul Educatiei, informatii oficiale despre inghetarea anului scolar. Monica Anisie dezminte zvonurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut anuntul pe care multa lume il astepta, chiar in aceasta dimineata. Aceasta a declarat pentru Edupedu. ro ltimele informatii vizavi de speculatiile referitoare la inghetarea anului scolar: Nu se ingheata anul scolar Monica Anisie a adus la cunostinta faptul ca specialistii din Minister dezbat in aceste zile strategia cea mai .

Ma pot infecta cu coronavirus de pe suprafata legumelor sau fructelor? Ce spune Ministerul Sanatatii

Coronavirusul poate rezista pe diferite suprafete, dar inca nu exista dovezi care sa sustina transmiterea prin intermediul fructelor si legumelor neambalate, arata reprezentantii Ministerului Sanatatii si ai Observatorului Roman de Sanatate, care desfasoara o campanie de informare in contextul epidemiei.

Pot lua ibuprofen daca am coronavirus? Ce spune Ministerul Sanatatii

Daca aveti febra, luati medicamente doar la recomandarea medicului! in ceea ce priveste oportunitatea administrarii de Ibuprofen pentru pacientii infectati cu coronavirus, acest lucru este inca neclar, arata reprezentantii Ministerului Sanatatii si ai Observatorului Roman de Sanatate, care desfasoara o campanie de informare in contextul epidemiei de coronavirus.

Acest laptop al armatei germane vandut pe eBay contine informatii clasificate despre armele folosite

De pe eBay poti cumpara aproape orice, chiar si un laptop care a apartinut armatei germane plin de informatii despre armamentul pe care il foloseste. Laptopul a aparut de vanzare pe eBay si.

Fiipregatit.ro, platforma care ofera informatii corecte despre coronavirus. Parteneriat intre DSU si CivicNet

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, in parteneriat cu CivicNet, anunta relansarea platformei FiiPregatit. ro si actualizarea acesteia cu ghiduri despre noul Coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )