Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis, dicutii cu premierul si mai multi ministri pe tema gestionarii crizei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, dicutii cu premierul si mai multi ministri pe tema gestionarii crizei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis participa marti de la ora 12. 00 la o sedinta alaturi de premierul Ludovic Orban si mai multi ministri cu privire la gestionarea crizei de coronavirus. La finalul intalnirii, seful Statului va avea o declarati de presa. Mai apoi, de la ora 14. 00, presedintele va avea o videoconferinta cu managerii de spitale, premierul si mai multi ministri. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, contrazis de Ludovic Orban pe tema Ordonantei militare numarul 3

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se vor impune noi restrictii pentru a reduce riscul de contaminare a romanilor. Iar persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispozitie un interval orar in care sa-si poate face cumparaturile.

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Coronavirus: Klaus Iohannis, la sedinte cu ministrii si cu managerii de spitale. Declaratii de presa la finalul acestora

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la o sedinta cu premierul si cu membri ai Guvernului pentru evaluarea masurilor dispuse de autoritati in criza coronavirus, precum si la o videoconferinta cu managerii de spitale. La finalul sedintei cu ministrii, el va sustine declaratii de presa.

KLAUS IOHANNIS, AVERTISMENT IN PRIVINTA COVID 19: Urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului

Decidentii politici vor lua masuri mai dure decat in prezent, in momentul in care vor deveni absolut obligatorii pentru limitarea raspandirii Covid 19, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in ocazia unei declaratii facuta ieri de Palatul Cotroceni. Mai ales ca, asa cum a precizat Klaus Iohannis, urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului, dar si rezistenta noastra morala si emotionala.

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Ce s-a observat in timpul discursului lui Klaus Iohannis. CTP a sesizat imediat acest detaliu

Gazetarul a observat pentru prima data lucruri noi la presedintele Romaniei. Dupa atatea discursuri tinute de acesta, cel de aseara a fost unul care i-a atras atentia. Ce parere are CTP despre Klaus Iohannis? Ce s-a observat in timpul discursului lui Klaus Iohannis Cristian Tudor Popescu, a observat mai multe lucruri la discursul tinut de .

Traian Basescu, replica acida dupa anuntarea noilor masuri de carantina. Ce ii transmite lui Klaus Iohannis

Astazi, presedintele Romaniei a iesit din nou si a anuntat masuri si mai dure pentru populatie: de maine, nimeni de peste 65 de ani nu mai are voie sa iasa din casa si ca armata isi va intensifica actiunile pe strazi. Cum comenteaza Traian Basescu masurile drastice ale autoritatilor Unii au luat-o ca pe o .

Klaus Iohannis: Nu ne vom opri si vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat luni ca autoritatile vor lua masuri si mai dure in cazul in care se vor dovedi necesare pentru stoparea raspandirii pandemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis anunta ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza provocata de coronavirus, dand asigurari ca autoritatile vor lua masuri mai dure cand va fi nevoie si subliniind ca va veni un nou pachet de masuri economice.

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )