Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, declaratii de la Vila Lac, dupa sedinta de guvern

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, declaratii de la Vila Lac, dupa sedinta de guvern

Ludovic Orban va face declaratii prin videoconferinta, de la Vila Lac 1, dupa sedinta de guvern. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, declaratii oficiale inainte de declansarea starii de urgenta in Romania

In cursul unei video conferinte, Ludovic Orban a facut declaratii cu privinta la starea de urgenta, cat si la lipsa produselor din magazine. Cum va decurge starea de urgenta? Ludovic Orban, declaratii oficiale inainte de declansarea starii de urgenta in Romania Ludovic Orban a facut declaratii, cu legatura la starea de urgenta anuntata de presedintele .

Ludovic Orban: Guvernul va sustine plata somajului tehnic pentru companii de la buget

Guvernul va sustine plata somajului tehnic pentru companii de la buget, a spus Ludovic Orban, miercuri seara, dupa sedinta de guvern.

Orban, din autoizolarea de la Vila Lac de coniac

Ca in vremea studentiei, premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de videochat cu tinere jurnaliste.

Premierul Ludovic Orban, anunt important in plina criza de coronavirus: Bucurestiul nu se inchide

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, face declaratii de presa, de la Vila Lac 1, unde se afla in izolare.

Premierul Ludovic Orban, anunt important in plina criza de coronavirus, de la ora 18 LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, urmeaza sa faca declaratii de presa, de la Vila Lac 1, la ora 18.

Ludovic Orban: Am ales sa ma izolez intr-o cladire oficiala doar pentru ca imi permite sa imi exercit integral prerogativele de premier (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va ramane in izolare timp de 14 zile, desi in cazul sau, rezultatul testului pentru coronavirus a fost negativ. Izolat la Vila Lac I, seful Guvernului a explicat ca a ale.

Ludovic Orban: Nu s-a discutat niciodata inchiderea Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a sustinut astazi o conferinta de presa de la Vila Lac 1, unde este in auto-izolat, in care a discutat despre starea de urgenta in care va intra Romania incepand din 16 martie.

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Ce se intampla cu banii din Romania, in plina criza. Ludovic Orban explica situatia

Ce se intampla cu banii din Romania? Coronavirus loveste economia. Cum le pune Orban situatia pe tava romanilor si ce solutii au in prim-plan cei de la guvern? Ce se intampla cu banii din Romania? Orban explica situatia Coronavirusul loveste Romania! Ludovic Orban i-a asigurat pe romani, in cursul zilei de duminica, faptul ca in .

Ludovic Orban: Am discutat cu premierul Ungariei, mi-a spus ca nu vor mai fi restrictii la transportul de marfuri si persoane

Premierul Ludovic Orban a anuntat la inceputul sedintei de Guvern, prima de la instituirea starii de urgenta in Romania, ca a discutat cu prim-ministrul ungar Viktor Orban si ca nu vor mai exista restrictii pe teritoriul Ungariei pentru transportul de marfuri, in timp ce cetatenii care vin din vestul Europei vor putea tranzita zilnic frontiera, intre orele 21.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )