Libnet.ro
UNICEF

07:45

Prefectul Catalin Boboc, dupa propunerea DSP Galati: in Braila se va asigura doar tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus din judetul nostru

B1 B1,
Prefectul Catalin Boboc, dupa propunerea DSP Galati: in Braila se va asigura doar tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus din judetul nostru

In spitalele din Braila vor fi tratati doar pacientii infectati cu COVID-19 din judet, a anuntat prefectul Catalin Boboc, dupa videoconferinta de marti, organizata de Ministerul Sanatatii, in care a. continuă pe B1

Decizia Ministerului Sanatatii: spitalele din Braila vor trata doar pacientii infectati cu virusul COVID-19 din judet

Scandalul declansat dupa propunerea DSP Galati ca persoanele infectate cu coronavirus din Galati sa fie transferate la Braila, iar ceilalti bolnavi sa fie tratati la Galati, a fost transat de Ministerul Sanatatii.

Scandal dupa ce Ministerul Sanatatii a propus transferul pacientilor cu COVID - 19 de la Galati la Braila. Tudose: Inconstienta? Prostie in cea mai acuta forma?

DSP Galati propune DSP Braila, din dispozitia Ministerului Sanatatii, transferul pacientilor suspecti sau confirmati cu coronavirus din judetul Galati in spitalele din Braila, urmand ca spitalele din Galati sa preia pacientii non infectati.

Seful DSP Galati, amenintat cu moartea dupa ce s-a aflat ca bolnavii cu coronavirus ar putea fi dusi la Braila

Directorul Directiei de Sanatate Publica Galati a primit mai multe amenintari cu moartea de la persoane necunoscute. Amenintarile au venit imediat dupa ce au aparut informatii ca bolnavii de coronavirus din Galati ar putea fi dusi la Braila.

Arhiepiscopia Tomisului, dupa ce DSP a cerut utilizarea linguritelor de unica folosinta la impartasanie: Masurile sunt tardive, intrucat Ordonanta militara nr. 2 a interzis accesul public al credinciosilor la slujbele bisericesti (VIDEO)

Arhiepiscopul Toimisului a reactionat dupa ce DSP a cerut preotilor sa schime modul in care administreaza impartasania. Teodosie sustine ca indicatia este tardiva deoarece Ordonanta militara nr. 2 a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )