Libnet.ro
UNICEF

09:15

DACIAN CIOLOS: Procentul PSD la viitoarele alegeri va continua sa scada simtitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Procentul PSD la viitoarele alegeri va continua sa scada simtitor

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reclama, intr-un mesaj transmis pe Facebook, tot mai multe atacuri murdare si nefondate din partea PSD la adresa sa si a formatiunii pe care o conduce. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos: Procentul PSD la viitoarele alegeri va continua sa scada simtitor. Cetatenii s-au trezit, nu mai accepta incompetenta, coruptia, hotia, minciuna

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reclama, intr-o postare pe Facebook, tot mai multe atacuri murdare si nefondate din partea PSD la adresa sa si a formatiunii pe care o conduce. Ciolos sustine ca exact cei care vorbesc despre dezbinarea si ura din societatea romaneasca au provocat-o.

Ciolos: Procentul PSD la viitoarele alegeri va continua sa scada simtitor

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reclama, intr-o postare pe Facebook, tot mai multe atacuri murdare si .

Dacian Ciolos, reactie in materie de performante: Prea putin ma intereseaza parerea doamnei Dancila

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, cel care isi va asuma rolul de premier daca Alianta 2020 va prelua guvernarea in anul viitor, asa cum si-a propus. Dacian Ciolos a precizat ca nu este interesat de.

DACIAN CIOLOS: Procesul de desemnare a lui Kovesi procuror-sef european, blocat politic

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca procesul de desemnare a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European a fost blocat politic, iar daca acest lucru nu s-ar fi intamplat aceasta ar fi deja in functie. Ciolos sustine ca doar competenta lui Kovesi o va duce acolo, cand o va aduce, pentru ca fiecare candidatura a fost pe cont propriu.

Dacian Ciolos: Observ din ce in ce mai multe atacuri murdare si nefondate la adresa mea

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat, sambata, intr-o postare pe Facebook, ca este tinta unor atacuri murdare lansate tocmai din partea celor care reclama public astfel de manifestari. Ciolos spune ca.

Viorel Catarama, atac la adresa liderilor USR PLUS: Dacian Ciolos - un comunist; Dan Barna-un neomarxist care se bazeaza pe multinationale

Presedintele Dreapta Liberala, Viorel Catarama, a declarat la Antena 3 ca liderul PLUS, Dacian Ciolos este un comunist, definindu-l pe acesta drept un comunist clasic. Acesta a subliniat ca are argumente.

Dacian Ciolos: Franta nu poate retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert la conducerea Parchetului European

Presedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos, a declarat vineri seara ca Franta nu poate retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert la conducerea Parchetului European, pentru ca niciunul dintre candidati.

Ciolos acuza atacurile murdare la adresa sa si o invita pe Dancila sa plece de la guvernare

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca este tinta unor atacuri murdare lansate tocmai de cei care acuza promovarea urii si a dezbinarii societatii, facand astfel trimitere la afirmatiile premierului. Ciolos o indeamna pe Viorica Dancila sa plece de la guvernare si spune ca procentul PSD la alegerile prezidentiale va continua sa scada simtitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )