Libnet.ro
UNICEF

11:02

Dacian Ciolos propune un PACT in interiorul opozitiei: Guvernarea pe care ne-o dorim trebuie gandita inca de acum

B1 B1,
Dacian Ciolos propune un PACT in interiorul opozitiei: Guvernarea pe care ne-o dorim trebuie gandita inca de acum

Dacian Ciolos, liderul PLUS, sustine ca este nevoie de un pact al partidelor de opozitie din Romania, pentru clarificarea obiectivelor pentru viitoarele alegeri. Ciolos este de parere ca orice conflict in. continuă pe B1

Ciolos propune un pact al opozitiei si inceperea negocierilor pentru viitoarea guvernare: Avem un moment astral, o ocazie unica pentru Romania

Dacian Ciolos propune un pact al partidelor din opozitie si inceperea negocierilor pentru viitoarea guvernare, atragand atentia ca devine periculos sa producem o fragmentare si o neliniste intre fortele de opozitie doar pentru ca nu stim ce ne dorim.

Dacian Ciolos: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce ne dorim de la viitoarele alegeri

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce isi doreste de la viitoarele alegeri, spunand ca avem un moment astral, o ocazie unica pentru Romania.

Ciolos: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care s.

Dan Barna si Dacian Ciolos, mesaj comun: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja USR si PLUS vor merge mai departe impreuna

Dan Barna si Dacian Ciolos au postat duminica un mesaj comun, pe conturile lor de Facebook, in care recunosc existenta unor discutii mai aprige in interiorul Aliantei USR - PLUS, dar isi afiseaza determinarea de a merge mai departe impreuna, si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

Firma de mindfulness a sotiei lui Dacian Ciolos si-a crescut de 63 de ori profitul net, in 2018

Sotia lui Dacian Ciolos are succes in afaceri. Firma de mindfulness detinuta de Valerie Ciolos-Villemin si-a marit profitul net anul trecut de aproape 63 de ori, informeaza Profit. ro. Este vorba despre.

UPDATE: Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Renew Europe: Este doar un pas in constructia politica pe care am gandit-o in ultimii doi ani

Dacian Ciolos este noul presedinte al Renew Europe. El spune ca presedintia grupului Renew Europe este doar un pas in constructia politica pe care a gandit-o in ultimii doi ani, un pas important, dar e doar inceputul proiectului. Renew este un nou grup de centru din Parlamentul European, care reuneste forte liberale si progresiste, succesor al fostului grup ALDE Europa.

Afacerile sotiei lui Dacian Ciolos au crescut semnificativ: Profitul a crescut de 63 de ori intr-un an

Datele Ministerului Finantelor privind firma pe care o gestioneaza sotia europarlamentarului Dacian Ciolos, presedinte al Partidului PLUS, arata ca aceasta a obtinut anul trecut un profit de 63 de ori mai mare decat cel din 2017.

Batalia pe functii in Parlamentul European: Dacian Ciolos, acuzat ca s-ar fi opus casatoriilor gay cand a fost premier Liderul PLUS refuza acum sa se pronunte pe aceasta tema

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, este favorit in cursa pentru sefia grupului Renew Europe RE), noul grup politic de centru din Parlamentul European, scriu jurnalistii de la Politico, care precizeaza ca fostul premier.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care reuneste forte de centru, liberale si progresiste, scrie luni Politico.

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia noului grup politic fondat de Emmanuel Macron

Liderul PLUS Dacian Ciolos confirma faptul ca va candida la sefia Renew Europe, al treilea grup din Parlamentul European, din care fac parte ALDE european, partidul En Marche al presedintelui francez Emmanuel Macron si Alianta 2020 USR PLUS din Romania. Renew Europe isi va alege liderul de grup pe 18 iunie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )