Libnet.ro
UNICEF

23:16

ACUZATII GRAVE pentru Monica Macovei! DEZVALUIRI din Raportul final al Comisiei SIPA

B1 B1,
ACUZATII GRAVE pentru Monica Macovei! DEZVALUIRI din Raportul final al Comisiei SIPA

Comisia parlamentara de ancheta privind desfiintarea DGPA a acordat joi vot favorabil raportului final in urma finalizarii activitatii acestui for, concluzia prezentata de presedintele Comisiei, Viorel Salan. continuă pe B1

Raportul Comisiei SIPA, adoptat de Parlament: Monica Macovei si Dan Tapalaga, in arhiva DGPA fara certificatul de acces la informatii clasificate

Parlamentul a adoptat miercuri, cu 166 de voturi pentru, 54 de voturi impotriva si patru abtineri, raportul Comisiei SIPA cu privire la desfiintarea Directiei Generale de Protectie si Anticoruptie DGPA), in care se arata ca ministrul Justitiei din 2005, Monica Macovei, alaturi de consilierul sau, jurnalistul Dan Tapalaga, au patruns in arhiva, fara a avea acces la informatiile clasificate.

Italia si Franta, la CUTITE pe tema migratiei. Acuzatii GRAVE ale premierului Giuseppe Conte

Doua din cele mai importante state ale Uniunii Europene, Italia si Franta, par sa se afle la cutite dupa refuzul italienilor de a primi peste 600 de migranti aflati la bordul unei nave de salvare. Premierul.

Irinel Columbeanu a ajuns la sapa de lemn? De la rasfatul pentru Monica Gabor, la buget de austeritate cu noua iubita

Vremurile in care Irinel Columbeanu traia in lux, iar servitorii roiau in jurul sau, sunt istorie! Daca Monica Gabor a beneficiat de tot ce e mai bun si mai frumos in aceasta lume, noua iubita a afaceristului.

PSD pregateste LOVITURA de gratie pentru IOHANNIS: Presedintele, scos din joc in cazul REVOCARII lui Kovesi

Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, vine cu o noua ipoteza in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. El sugereaza ca in ipoteza in care presedintele nu ar dori sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )