Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catrinel Brumar, inlocuita cu Viorel Mocanu in functia de agent guvernamental pentru CEDO

Adevărul Adevărul,
Catrinel Brumar, inlocuita cu Viorel Mocanu in functia de agent guvernamental pentru CEDO

Catrinel Brumar a fost inlocuita cu Viorel Mocanu in functia de agent guvernamental pemtru Curtea Europeana a Drepturilor Omului, prin decizia prim-ministrului, publicata marti in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Viorel Mocanu - numit n functia de Agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Viorel Mocanu a fost numit in functia de Agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu rang de director general, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dancila publicata marti in Monitorul Oficial, informeaza Agerpres.

Agentul guvernamental la CEDO a fost schimbat. Cine e Viorel Mocanu, noul reprezentant al Guvernului romn la Curtea pentru Drepturile Omului

Viorel Mocanu a fost numit in functia de Agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu rang de director general, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dancila publicata marti in Monitorul Oficial, informeaza Agerpres. Mocanu o inlocuieste in functie pe Catrinel Brumar, care fusese numita in acest post in 2012, de Guvernul Ponta.

Premierul Dancila a schimbat agentul guvernamental al Romaniei la CEDO

Premierul Viorica Dancila a schimbat agentul guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Catrinel Brumar a fost inlocuita cu Viorel Mocanu in functia de agent guvernamental la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )