Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liberalul Viorel Catarama, despre decizia CCR: E clar! Iohannis trebuie sa o demita pe Kovesi

B1 B1,
Liberalul Viorel Catarama, despre decizia CCR: E clar! Iohannis trebuie sa o demita pe Kovesi

Liberalul Viorel Catarama declara ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o demita cat mai repede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Primvicepresedinte PNL Sector 2 este de parere ca incertitudinea. continuă pe B1

Mircea Badea, despre decizia CCR: Kovesi nu va demisiona. Se va baricada in birou

Mircea Badea a vorbit, miercuri,despre decizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Domnul Iohannis trebuie sa.

Mircea Badea, despre decizia CCR: Orice discutie este inutila. Sa iasa lumea pe strada, sa se duca in poarta la Werner

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, despre atitudinea presedintelui Klaus Iohannis in fata deciziei Curtii Constitutionale, careil obliga sa o revoce din.

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia

Procurorul Augustin Lazar a sustinut ca nu a apucat sa discute cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea acesteia,anuntand ca asteapta motivarea.

Augustin Lazar, despre decizia CCR: Nu am discutat cu Kovesi, pentru ca nu am avut ocazia. Asteptam sa vedem considerentele acestei decizii

Procurorul General, Augustin Lazar, a declarat joi ca nu a discutat, deocamdata, cu Laura Codruta Kovesi despre decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA. Lazar a adaugat ca asteapta sa vada motivarea Curtii.

Augustin Zegrean, despre decizia CCR: Cand se incheie termenul pana la care Iohannis poate fi obligat Iohannis sa o revoce pe sefa DNA

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat ca, in termen de 45 de zile de la aparitia in Monitorul Oficial a motivarii CCR, presedintele Klaus Iohannis ar putea sa fie nevoit sa.

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta.

Florin Iordache, despre decizia CCR: Codruta, go home! E o victorie a normalitatii

Deputatul PSD Florin Iordache a vorbit, miercuri, despredecizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Decizia.

Florin Iordache, despre decizia CCR: Termenul ar putea fi de 30 de zile

Presedintele Comisiei speciale pe legile Justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, ca seful statului Klaus Iohannis are optiunea constitutionala de a o revoca pe sefa DNA, mentionand ca termenul ar putea fi.

Presa internationala, despre decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi: Limiteaza puterea presedintelui si ofera ministrului Justitiei un control mai mare asupra procurorilor

Romania s-a aflat din nou pe prima pagina a publicatiilor internationale. Decizia luata de CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi a fost amplu dezbatuta de presa straina, care sustine ca presedintele Klaus.

Tudorel Toader, despre decizia CCR: Am primit decizia ca pe o revenire la normalitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale reprezinta o revenire spre normalitate sau ca un inceput de revenire la normalitate. Mai mult, acesta afirma ca decizia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )