Libnet.ro
UNICEF

12:30

Miscare de ultima ora in Guvernul Dancila. Primul ministru care isi pregateste plecarea

Antena3 Antena3,
Miscare de ultima ora in Guvernul Dancila. Primul ministru care isi pregateste plecarea

Avem primul nume care se pregateste sa plece din Guvernul Dancila. Vicepremierul Viorel Stefan si-a depus candidatura pentru a deveni presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, un post platit. continuă pe Antena3

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Se strica vremea, iar miercuriva fi in vigoare un cod portocaliu pentru mai multe judete din sudul tarii. in aceste zone, rafelele vor atinge chiar 90 de.

Remanierea nu e solutia, nu putem performa cu Guvernul Dancila

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat astazi ca remanierea guvernamentala nu reprezinta o solutie, pledand pentru schimbarea Cabinetului condus de Viorica Dancila pana la 1 ianuarie.

PSD, o noua sedinta a BPN. Primul ministru care va fi inlocuit

Liderul PSD, Liviu Dragnea, convocat o noua sedinta a Biroului Permanent National in cadrul careia se va desemna noul ministru al Cercetarii. Postul este vacant, dupa demisia lui Nicolae Burnete, iar.

Avertizare meteo de ultima ora. 23 de judete vor fi lovite de vreme extrema

Este cod galben de vant puternic in 23 de judete. Potrivit meteorologilor, zona vizata este cea de munte, unde vantul va sufla cu peste 100 de kilometri la ora, potrivit stiripesurse. ro. Aceste zone din.

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ninsori si viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o noua atentionare Cod galben de vreme rea, valabila in 20 judete, ce va intra in vigoare miercuri seara incepand cu ora 22:00. Conform prognozei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )