Libnet.ro
UNICEF

15:32

Parlamentul European l-a respins pe vicepremierul Viorel Stefan, candidatul propus de Guvernul Dancila la Curtea de Conturi

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European l-a respins pe vicepremierul Viorel Stefan, candidatul propus de Guvernul Dancila la Curtea de Conturi

Comisia de control bugetar CONT) a Parlamentului European a respins, luni, propunerea Guvernului Dancila pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi. Desi nu a avut niciun contracandidat, vicepremierul Viorel Stefan, candidatul propus de guvernul Romaniei, nu a reusit sa convinga comisia, a anuntat pe Facebook, europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan. continuă pe Adevărul

Parlamentul European a respins candidatura vicepremierului Viorel Stefan la Curtea europeana de Conturi (Siegfried Muresan)

Comisia de control bugetar CONT) a Parlamentului European a respins propunerea Guvernului Dancila pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi, a anuntat europarlamentarul liberal Siegfried Muresan. Este vorba de Viorel Stefan, viceprim-ministru fara portofoliu.

SIEGFRIED MURESAN: Viorel Stefan, respins in PE pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi

Comisia de control bugetar CONT) a Parlamentului European a respins astazi, propunerea Guvernului Dancila pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi, respectiv vicepremierul Viorel Stefan, a anuntat eurodeputatul PNL Siegfried Muresan.

Preda: Grupul PPE cere discutarea situatiei statului de drept in Romania in Parlamentul European. Urmarea, o noua rezolutie impotriva guvernarii PSD

Grupul PPE cere discutarea situatiei statului de drept in Romania in Parlamentul European si adoptarea unei noi rezolutii despre derapajele guvernarii Dancila, anunta pe pagina sa de Facebook europarlamentarul Cristian Preda.

Parlamentul European a lansat un site dedicat alegerilor europene

Parlamentul European a lansat un site, disponibil in toate limbile oficiale ale UE, care contine toate rezultatele alegerilor europene trecute si le va oferi si pe cele de anul acesta.

Parlamentul European lanseaza un website dedicat rezultatelor alegerilor europene

Parlamentul European lanseaza un website dedicat rezultatelor alegerilor europene. Acest nou website dinamic contine toate rezultatele alegerilor europene trecute si actuale, si este acum disponibil in toate.

PARLAMENTUL EUROPEAN ACUZA: Consiliul UE cedeaza presiunii guvernului roman in cazul Kovesi

Negocierile dintre reprezentantii Parlamentului European si cei ai Consiliului Uniunii Europene privind nominalizarea primului procuror sef al Parchetului European se afla in impas si dupa a treia runda de dialog, care a avut loc ieri.

TRANSPORTATORII DIN TARA NOASTRA SUNT NEMULTUMITI Parlamentul European a adoptat Pachetul Mobilitate 1

Augustin Hagiu, presedinte FORT: Firmele occidentale reusesc sa faca legea in Europa si in acest domeniu in care transportatorii romani erau printre cei mai competitivi de pe piata Operatorii de transport din tara noas-tra sunt dezamagiti de faptul ca membrii Parlamentului European au adoptat, ieri, Pachetul Mobilitate 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )