Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu, despre remanierea guvernamentala: Dar Viorica Vasilica? Din lasitate, Dragnea nu face cea mai importanta schimbare

Hotnews Hotnews,
 Basescu, despre remanierea guvernamentala: Dar Viorica Vasilica? Din lasitate, Dragnea nu face cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea da dovada de lasitate pentru ca nu face cea mai importanta schimbare din guvern - inlocuirea premierului Viorica Dancila - care ar fi permis o noua sansa pentru Romania, spune fostul presedinte Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, dar ca la Ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activa pe proiecte mari, scrie Mediafax.

Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, dar ca la Ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activa pe proiecte mari.

Basescu catre Dragnea, in ziua remanierii Guvernului: Dar Viorica Vasilica? Schimbarea ei ar da o noua sansa Romaniei

Traian Basescu reactioneaza remanierea Guvernului PSD. Fostul presedinte il trage la raspundere pe Liviu Dragnea pentru cea mai importanta excludere pe care nu a facut-o: Viorica Dancila. Dar Viorica.

Remanierea guvernamentala a fost votata: Ilan Laufer preia Dezvoltarea de la Stanescu. Olguta Vasilescu trece la Transporturi. Cine pleaca si cine vine in Guvernul Dancila

Social-democratii au votat remanierea guvernamentala, iar nu mai putin de 8 modificari au avut loc in Guvernul condus de Viorica Dancila. Astfel, conform unor surse politice citate de stiripesurse. ro, acesta vo.

Remaniere Guvern PSD-ALDE. Tariceanu, sustinere pentru ministrul Justitiei. Despre ce minister a spus ca isi doreste mai multa implicare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul.

Basescu, despre Ordonanta Guvernului pentru fondurile suverane: Se numeste jaf!

Traian Basescu spune ca, prin emiterea Ordonantei de Urgenta pentru infiintarea fondurilor suverane, premierul Viorica Dancila si ministrul Teodorovici, impinsi de la spate de Dragnea si sub privirea ingaduitoare ale lui Tariceanu, au savarsit cea mai mare samavolnicie impotriva Romaniei. Acesta se numeste jaf!, este concluzia fostului presedinte.

Paul Stanescu despre remanierea sa: Aveti rabdare, cum avem si noi, vorbim dupa CExN

Vicepremierul Paul Stanescu nu a dorit sa comenteze o eventuala plecare a sa din Guvern si a afirmat ca va raspunde la intrebarile presei dupa Comitetul Executiv National. Mai spun odata, aveti rabdare.

Basescu, despre Fondul Suveran: Ce au facut Dancila, Teodorovici si Dragnea se numeste jaf

Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii, considerata deja neconstitutionala de mai multe personalitati ale economiei romanesti, este cea mai mare samavolnicie impotriva Romaniei, considera fostul presedinte Traian Basescu.

Basescu, despre Corina Cretu: Va fi un mare esec ca premier. Vai mama ei din ce a nteles ea din UE

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara la un post TV, legat de Corina Cretu ca o posibila varianta de prim-ministru, ca va fi un mare esec ca premier si ca este vai de mama ei cu privire la ce a inteles din Uniunea Europeana, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )