Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dancila, despre protestatarii de la Sibiu: Nu imi este teama. Am intrat pe intrarea principala, in partea laterala au stat cei care s-au manifestat

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre protestatarii de la Sibiu: Nu imi este teama. Am intrat pe intrarea principala, in partea laterala au stat cei care s-au manifestat

Premierul Viorica Dancila a spus, sambata seara, la Sibiu, ca nu-i este teama de protetatari si nu a incercat sa-i evite pe cei care au asteptat-o cand a sosit la sedinta organizatiei judetene. Am intrat pe intrarea principala, in partea laterala au stat cei care s-au manifestat, a spus premierul, precizand ca a vrut sa poarte un dialog cu manifestantii, dar au refuzat. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, despre protestatarii de la Sibiu: Nu imi este teama de ei, nu o sa fac niciun pas inapoi. Am intrat pe intrarea principala

Premierul Viorica Dancila sustine ca ca nu i-a evitat pe cei aproximativ 20 de protestatari de la Sibiu care au scandat impotriva sa in fata cladirii unde au avut loc conferinta de alegeri a.

Viorica Dancila, despre europarlamentare: Trebuie analizate greselile. PSD a pierdut alegerile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, ca este nevoie de o analiza a greselilor facute care au dus la rezultatul dezamagitor de la europarlamentare, aratand ca nu doreste sanctionarea.

Dancila, despre demisia presedintelui CNAS:Domnul Vulcanescu sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila subliniaza ca nu l-a intrebat pe presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest lucru. Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite, afirma Dancila.

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

DANCILA, DESPRE VIITORUL COMISAR EUROPEAN: Un portofoliu precum Energia, Transporturile, Mediul ar insemna foarte mult

Premierul Viorica Dancila a declarat ca, in opinia sa, un portofoliu de comisar european pentru Energie, Mediu sau Transporturi ar insemna foarte mult si ca nu s-a discutat inca despre numele viitorului comisar european din partea Romaniei.

DANCILA, DESPRE VIITOARELE MASURI ECONOMICE ALA GUVERNULUI: Nu vrem sa luam decizii bruste

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru un post de televiziune, ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali.

DANCILA, DESPRE VIITOARELE MASURI ECONOMICE ALE GUVERNULUI: Nu vrem sa luam decizii bruste

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru un post de televiziune, ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Sper ca luni sa am un raspuns de la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi ministri la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pe.

Viorica Dancila, despre sustinerea neconditionata a presedintelui fata de Kovesi: Ar sustine Klaus Iohannis o alta persoana care ar avea aceleasi probleme?

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, legat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi discutat cu presedintele Frantei despre sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European,.

Be EU. Viorica Dancila, despre presedintia Consiliului UE: O pagina frumoasa de istorie in Romania

Premierul Viorica Dancila a explicat la emisiunea Be EU moderata de jurnalista Sabina Iosub ca din punct de vedere tehnic, legislativ, Guvernul si-a indeplinit cu perfomante relevante mandatul de autoritate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )