Libnet.ro
UNICEF

16:45

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Hotnews Hotnews,
 inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu. continuă pe Hotnews

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, declaratii la sediul BEC: Sunt un fel de pompier atomic

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, baie de multime la sediul BEC

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Candidatul PMP si-a prezentat programul cu care intra in cursa pentru Cotroceni: Nu o sa va bateti doar pentru persoana Theodor Paleologu ci pentru niste valori (VIDEO)

Theodor Paleologu si-a prezentat, sambata la Sala Dalles, in fata simpatizantilor din Capitala, principalele propuneri cu care merge in fata romanilor pentru a cere votul in cadrul alegerilor prezidentiale.

Liviu Plesoianu iese din cursa pentru Cotroceni: Am strans uluitor de multe semnaturi, dar insuficiente

Liviu Plesoianu a anuntat, vineri, pe Facebook ca nu a intrunit numarul necesar de semnaturi pentru a candida la alegerile prezidentiale 200. Deputatul PSD a criticat inca o data decizia partidului de a o sustine pe Vioricai Dancila pentru Cotroceni in detrimentul sau.

Hunor Kelemen s-a inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale

Liderul UDMR, Hunor Kelemen, s-a inscris recent in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Digi 24: REPORTAJ - Tragedia razboinicului Plesoianu in ultima zi de strangere de semnaturi pentru Cotroceni. Pe scut sau sub scut?

Trotuarul presarat de gropi cenusii din fata magazinului Unirea din Bucuresti arata ca un camp de lupta abandonat, pe care inca mai pot fi deslusite urmele unei batalii abia incheiate. Corturile multicolore unde, mai ieri, se strangeau semnaturi pentru candidatii la alegerile prezidentiale din 2019, zac acum abandonate. Cu doar cateva zile in urma, din aceste locuri strabateau zgomotele luptei politice pentru jiltul suprem de la Cotroceni.

Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Liderul PSD Viorica Dancila isi va depune joi candidatura pentru un mandat de presedinte. Este asteptat tot astazi sa isi depuna candidatura la Biroul Electoral Central si prezidentiabilul PMP, Teodor Paleologu.

MARTEA VIITOARE Asociatiile de consumatori isi vor desemna reprezentantul in CSALB

Asociatiile de consumatori se vor intalni in data de 24 septembrie, la ora 12:00, la sediul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), pentru desemnarea reprezentantului asociatiilor in Colegiul de Coordonare al CSALB, anunta reprezentantii Asociatiei CREDERE.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )