Libnet.ro
UNICEF

10:46

intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-a incheiat

Antena3 Antena3,
intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-a incheiat

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila s-a terminat. Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a. continuă pe Antena3

A inceput intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la Palatul Cotroceni

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a inceput, miercuri, la Palatul Cotroceni. Update: Premierul Viorica Dancila a ajuns la Palatul Cotroceni. La ora 10.

Niciun cuvant despre amnistie si gratiere in comunicatul Guvernului privind intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

In ciuda faptului ca toata atentia publica a stat in aceasta saptamana pe posibilitatea emiterii unei ordonante de urgenta privind aministia si gratierea, in comunicatul emis de Guvern dupa.

Culisele intalnirii dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Discutii pe tema presedintiei romane a Consiliului UE

Update: Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au discutat miercuri pe tema Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, atat in ceea ce priveste stadiul pregatirii dosarelor, cat.

Viorica Dancila, convocata de Iohannis la Cotroceni pe tema ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea. Cand va avea loc intalnirea

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o miercuri pe premierul Viorica Dancila pentru o discutie la Palatul Cotroceni. intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila va avea loc in contextul in care in spatiul public se vehiculeaza ideea ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta pentru aministie si gratiere, care ar urma sa-l salveze de puscarie pe Liviu Dragnea.

Viorica Dancila, convocata de Iohannis la Cotroceni. Premierul nu a refuzat, dar a amanat

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o marti pe premierul Viorica Dancila pentru o discutie la Palatul Cotroceni. Aceasta a acceptat invitatia, insa cu o zi intarziere, declarand ca va merge abia miercuri dimineata. intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila va avea loc in contextul in care mai multi lideri politici au lansat in spatiul public ideea unei OUG pentru aministie si gratiere.

Viorica Dancila, convocata de Iohannis la Cotroceni, in contextul dezbaterii publice privind OUG de amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o miercuri pe premierul Viorica Dancila pentru o discutie la Palatul Cotroceni. intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila va avea loc in contextul in care in spatiul public se vehiculeaza ideea ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta pentru aministie si gratiere, care ar urma sa-l salveze de inchisoare pe Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la Palatul Cotroceni: Premierul a fost chemat de presedinte pentru a da explicatii privind amnistia si gratierea (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va deplasa miercuri la Palatul Cotroceni unde incepand cu ora 10:30 se va intalni cu Klaus Iohannis dupa ce presedintele a chemat-o pentru a da explicatii despre politicile.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata in contextul scandalului gratierii si amnistiei. Presedintele ar putea conduce sedinta de guvern (VIDEO)

In contextul informatiilor privind o posibila ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere, presedintele Klaus Iohannis ar urma sa uziteze de dreptul oferit de Constitutie pentru merge la Palatul Victoria.

E OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat! S-a intamplat IMEDIAT dupa intalnirea cu premierul DANCILA

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri mai multe decrete, imediat dupa intrevederea avuta la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Potrivit unui comunicat de presa emis de.

Viorica Dancila a fost chemata de Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a invitat-o pe Viorica Dancila, maine, la Palatul Cotroceni, scrie Administratia Prezidentiala. Intalnirea are loc pe fondul discutiilor din coalitia de guvernare pe tema unei OUG pentru amnistie si gratiere.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2679 seconds )