Libnet.ro
UNICEF

00:07

Patronatul National Roman sustine noua lege a pensiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patronatul National Roman sustine noua lege a pensiilor

Patronatul National Roman sustine noua lege a pensiilor, e o lege buna, dar care a fost prea mult dezbatuta si ar trebui adoptata, a declarat astazi Dan Matei Agathon, vicepresedinte si purtator de cuvant al organizatiei patronale, la iesirea de la discutiile purtate cu premierul Viorica Dancila, la Palatul Victoria, in cadrul Consiliului National Tripartit. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Noua lege a pensiilor va fi prezentata astazi sindicatelor si patronatelor

Noua lege a pensiilor va fi prezentata sindicatelor si patronatelor in Consiliul National Tripartit, a anuntat joi premierul Viorica Dancila, precizand ca proiectul rezolva inechitatile din sistemul de pensii publice si va duce la cresterea acestora.

Noua lege a pensiilor intra in linie dreapta. Anuntul facut de premierul Dancila

Noua lege a pensiilor intra in linie dreapta. Proiectul va prezentatin Consiliul National Tripartit, ceea ce inseamna, practic, un nou pas in plus catre adoptare. Noua lege a pensiilor va fi.

CNIPMMR: Noua lege a pensiilor va genera o inflatie de 15% in 2020 si un deficit la bugetul de pensii de 7 miliarde de EURO

Noua lege a pensiilor, in forma anuntata de Guvern, SABOTEAZA interesele majore ale economiei si adanceste inechitatile sociale. Aceasta reprezinta un cadou electoral pentru cei 4,7 milioane de pensionari asteptati la vot in 2020, care va.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL in Romania: Care sunt categoriile ce profita de noua lege! Tu esti pe lista?

Potrivit noii legi a pensiilor, pentru mai multe categorii de salariati, varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii salariati. Prin urmare, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )