Libnet.ro
UNICEF

06:30

PSD, pregatit sa iasa in strada pentru a o apara pe Viorica Dancila; Liderii din teritoriu vorbesc despre suspendarea lui Iohannis

Antena3 Antena3,
PSD, pregatit sa iasa in strada pentru a o apara pe Viorica Dancila; Liderii din teritoriu vorbesc despre suspendarea lui Iohannis

Mai multe voci din organizatiile judetene cer suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in urma scandalului legat de plangerea depusa la Parchetul General pe numele premierului si a presedintelui. continuă pe Antena3

Opinie PSD: Viorica Dancila are deplin discernamant in exercitarea functiei sale

PSD Constanta sare in apararea premierului Viorica Dancila printr-un comunicat de presa prin care isi exprima sprijinul ferm, total si neconditionat.

Ana Birchall: Plangerea penala a PNL la adresa premierului Viorica Dancila si a presedintelui PSD Liviu Dragnea reprezinta un gest de imagine ridicol

Daca PNL doreste sa actioneze ca partid democratic de opozitie, atunci are la dispozitie instrumentele parlamentare garantate de Constitutie. Atacul la adresa premierului Viorica Dancila prin sesizarea Parchetului este un gest politicianist ieftin, sustine vicepremierul Ana Birchall.

Ministrul Sanatatii: Eu cred in Viorica Dancila. Stiu ca nu isi tradeaza tara. Dimpotriva

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea afirma, intr-o postare de Facebook referitoare la plangerea penala pentru inalta tradare depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca ea crede in Viorica Dancila si ca stie ca aceasta nu isi tradeaza tara, dimpotriva, apreciind ca astfel de acuzatii la nivel inalt pot periclita drumul spre prosperitate al romanilor.

Rectorul UB, despre cum vorbeste Viorica Dancila: Sentimentul pe care il am e de jena puternica, pentru ca e profesoara

Viorica Dancila a stat in atentia publica in mandatul de premier nu pentru politicile implementate ci pentru numeroasele gafe si greseli de vorbire. Orice om ii este frica de o plangere penala,.

VIORICA DANCILA a ajuns de rasul internetului! Gafa MONUMENTALA ironizata de Netflix (FOTO)

Gafa prim-ministrului Romaniei, Viorica Dancila, reprezentata de afirmatiile referitoare la temerea de o plangere penala a fost ironizata pe retelele de socializare de catre Netflix, platforma de filme online.

VIRALUL ZILEI: Gratiela Gavrilescu, gafe pe modelul premierul Viorica Dancila (VIDEO)

Gafele din discursul public par sa reprezinte ceva normal pentru membrii Guvernului Romaniei. Dupa ce premierul Viorica Dancila a facut o obisnuinta din a produce zilnic cate o gafa de care sa rada.

Ziua si gafa: Viorica Dancila a fost corectata de premierul Croatiei dupa ce era sa incalce protocolul diplomatic (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa. in timpul primirii la Palatul Victoria a omologului sau croat, Andrej Plenkovic, Viorica Dancila a uitat de protocolul diplomatic care cerea intonarea celor doua.

Pas cu pas. Scenariile juridico-politice dupa ce Orban i-a reclamat la Parchet pe Viorica Dancila si pe Liviu Dragnea. Avocat: Ar fi un precedent periculos

Plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila ar putea genera un blocaj politic total. Teoretic, suspendarea, apoi demiterea premierului este posibila, dar specialistii in drept avertizeaza ca ar fi un precedent periculos ca un Guvern sa fie dat jos de actiunea procurorilor, mai ales in contextul actual, cand coalitia de guvernare e in razboi deschis cu Justitia.

Carmen Dan ii ia apararea vecinei de la Videle: Premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie PENALA

Carmen Dan sare in apararea fostei sale vecine de bloc de la Videle, premierul Viorica Dancila. Ministrul de Interne spune ca prim-ministrului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea.

Viorica Dancila, declaratii dupa semnarea acordului cu premierul Croatiei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut declaratii in urma semnarii acordului cu premierul croat. Viziunea noastra in cadrul Uniunii Europene este una pro europeana, care urmareste o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )