Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rares Bogdan, catre Viorica Dancila: Duceti tara in groapa si vorbiti de bunastare?

B1 B1,
Rares Bogdan, catre Viorica Dancila: Duceti tara in groapa si vorbiti de bunastare?

Prim-vecepresedintele PNL, Rares Bogdan, a lansat critici dure la adresa premierului Viorica Dancila in contextul in care Romania a inregistrat o noua statistica negativa: doua miliarde de euro este. continuă pe B1

Teodor Melescanu, avertisment catre Viorica Dancila dupa decizia CCR: Ramane problema existentei unei majoritati in Parlament

Decizia luata miercuri de Curtea Constitutionala a Romaniei clarifica anumite aspecte, dar ramane problema existentei unei majoritati in Parlament, este de parere presedintele Senatului, Teodor.

Rares Bogdan, mesaj crunt pentru Viorica Dancila

Rares Bogdan, cel care acum este europarlamentar PNL, i-a trimis un mesaj crunt Vioricai Dancila, dupa ce, dupa cum considera fostul om de televiziune, premierul a spus minciuni din nou.

Cum a votat ambasadorul roman la UE in cazul Kovesi. Rares Bogdan (PNL): S-ar putea ca Odobescu, care a primit telefon de la presedintele Iohannis, sa fi votat impotriva cererii premierului Dancila (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a marturisit, in direct B1TV, ca este posibil ca Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, sa fi votat pentru de.

Viorica Dancila: Nu merg in SUA pentru poze, ci pentru a reprezenta tara si a intari relatiile transatlantice

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca vizita pe care urmeaza sa o efectueze, incepand de duminica, in SUA are drept scop consolidarea relatiilor transatlantice, precum si.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca motiunea va trece

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca motiunea de cenzura pe care opozitia o pregateste la adresa Guvernului nu va trece si crede ca in Parlament sunt oameni pentru care este mai important ceea ce se intampla cu tara decat interesul politic.

Viorica Dancila: Investitiile in Sanatate, in calitatea actului medical, precum si motivarea medicilor de a profesa in tara sunt masuri pe care le sustin fara rezerve

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pentru initiativa de a investi in domeniul Sanatatii. Astazi au fost inmanate cheile primelor locuinte de.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Rares Bogdan (PNL), despre mesajele USR dupa victoria lui Kovesi: Votul n-a fost al partidelor, a fost al statelor. Presedintele Iohannis a fost decisiv (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a comentat, in direct pe B1TV, campania desfasurata de USR vizavi de desemnarea lui Kovesi in fruntea Parchetului.

Rares Bogdan (PNL): PPE a votat in corpore pentru Kovesi. Societatea civila este marele castigator al acestei lupte Cand isi incepe noul Parchet European activitatea si ce face procurorul-sef pana atunci (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a afirmat ca absolut toti cei 11 din cele 17 voturi obtinute de Laura Codruta Kovesi in COREPER, care au condus la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )