Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre plangerea penala depusa de Orban impotriva premierului: E nevoie ca presedintele sa se delimiteze de aceasta actiune

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre plangerea penala depusa de Orban impotriva premierului: E nevoie ca presedintele sa se delimiteze de aceasta actiune

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica, referitor la plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca PNL este partidul prezidential, astfel ca este necesar ca presedintele Klaus Iohannis sa se delimiteze de aceasta actiune, caracterizata ca facand parte dintr-un plan de inlaturare a Guvernului prin mijloace nedemocratice. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, despre plangerea penala depusa de Orban: Premierului i se fabrica o situatie penala. Liderul PNL nu e altceva decat o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca premierului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie. intrabata daca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui, a spus ca este o decizie care se va lua in partid.

Tariceanu, despre plangerea penala impotriva lui Dancila si Dragnea: Denota o faza de nebunie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca plangerea penala formulata de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila este un demers deliberat din partea liderului liberal, iar resortul acestui demers este.

Tariceanu, despre plangerea penala a lui Orban: O ratacire politica care depaseste limitele normale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a aratat, sambata, sustinere pentru premierul Viorica Dancila si a numit decizia lui Ludovic Orban de a depunere plangere penala drept o ratacire.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva premierului Dancila, criticata chiar in interiorul PNL. Nu aceasta este solutia

Ludovic Orban a fost aspru criticat pentru gestul sau de a depune o plangere penala impotriva Vioricai Dancila chiar de oameni din partidul sau, Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, a spus ca nu e de.

Tariceanu, despre plangerea penala: Este o componenta care denota o faza de nebunie

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca actiunea presedintelui PNL, Ludovic Orban, este un demers deliberat, dar afirma ca denota o faza de nebunie. Tariceanu a sustine ca plangerea lui Orban se refera la o serie de optiuni politice pe care primul ministru si Guvernul care il conduce le-a luat.

Basescu, despre plangerea penala facuta de Orban: Sica Mandolina e o sluga. Iohannis s-ar compromite sa suspende un premier pe care nu il poate demite

Fostul presedinte Traian Basescua criticat, la Romania TV, decizia liderului PNL,Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premieruluiViorica Dancila. Basescu spune ca Orban a vrut sa-i arate luiKlaus Iohannis ca e o sluga credincioasa, dar nu crede ca presedintele va merge pana la suspendarea premierului, in cazul in care parchetul ar cere incuviintarea urmaririi penale.

Tariceanu ii solicita lui Iohannis sa se delimiteze de plangerea penala lui Orban: E rezultatul ori a unei prostii ori a unei nebunii (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a cerut public presedintelui Klaus Iohannis sa se delimiteze de plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea pentru a arata.

Traian Basescu, despre plangerea penala a lui Ludovic Orban: Ambasadorii cred ca fost pus de Klaus Iohannis sau Angela Merkel

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu afirmatii care schimba totul in scandalul iscat odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Dancila in care o acuza de inalta.

Firea despre plngerea penala a lui Orban mpotriva premierului si liderului PSD: Cine ridica sabia de sabie va pieri

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea, ca cine ridica sabia de sabie va pieri. Ea a mai sustinut ca daca acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie sa stie cine este responsabil.

Carmen Dan, reactie la plangerea penala depusa de Ludovic Orban

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dancila face parte din strategia presedintelui Klaus Iohannis de a darama.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )