Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila, mesaj IMPORTANT dupa ranirea soldatilor romani in Afganistan: Am discutat cu ministrul Apararii (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj IMPORTANT dupa ranirea soldatilor romani in Afganistan: Am discutat cu ministrul Apararii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, pe contul sau de Twitter ca a discutat cu ministrul Apararii astfel incat cei 5 militari romani raniti in Afganistan sa primeasca cele mai bune ingrijiri. continuă pe B1

Viorica Dancila s-a razgandit, nu mai voteaza la referendum. Da vina pe Presedinte

Dupa ce a reanalizat contextul politic, Viorica Dancila a decis, in cele din urma, ca nu va mai vota la referendumul convocat de Klaus Iohannis, relateaza Stiripesurse. ro, care citeazaun mesaj adresat.

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Mircea Badea o ataca dur pe Viorica Dancila: Dupa ce imbecila planetei a spus ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti

Realizatorul postului Antena 3 Mircea Badea a intors armele impotriva premierului Viorica Dancila, pe care a numit-o imbecile pamantului dupa ce aceasta a anuntat ca va vota la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis, pe care Badea l-a catalogat in acelasi stil hitlerist cretin.

Gafa comisa de Viorica Dancila, la Suceava. Gestul disperat al unui baron PSD, cand a auzit

Viorica Dancila a comis-o din nou. De aceasta data a gafat la Suceava, unde a sustinut o conferinta depresa in cadrul careia a declarat ca se afla in Hunedoara. Premierul a fost corectat de liderul PSD Suceava, care si-a atintit privirea in tavan dupa in momentul in care Dancila a incercat sa isi repare greseala.

Viorica Dancila nu se teme de o evaluare a Guvernului - VIDEO

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea anunta zilele trecute ca dupa alegeri ar putea urma o evaluare a activitatii Guvernului. Premierul a declarat ca nu ii este teama ca ar putea fi.

Toate gafele facute de Viorica Dancila. Colectia, intr-un video pe internet, totul gratis, pe banii romanilor

Toate gafele facute de Viorica Dancila sunt o adevarata sursa de inspiratii pentru bancuri. Ea va ramane in istoria Romaniei drept politicianul care debitat cele mai multe perle si a spus cele mai multe fraze fara rost si fara sens. Viorica Dancila a fost, este si va fi mereu criticata pentru modul defectuos nu neaparat [] .

VIORICA DANCILA: Se discuta proiectul O familie, o casa

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul discuta, in prima lectura, proiectul O familie, o casa, o varianta mai aproape de nevoile cetatenilor a programului Prima Casa.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari furiosi la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei VIDEO

Viorica Dancila a avut parte de o noua primire ostila, de aceasta data la Barlad. Sefa Guvernului a fost abordata de un barbat si de o femeie, care s-au declarat extrem de nemultumiti de guvernarea PSD. Premierul Viorica Dancila a mers, marti, la Barlad, unde a fost intampinata de mai multi protestari. Ei au cerut [] .

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )